Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zwolse moeder in tranen door ‘love-stream’ van dochter in All You Need Is Love

Door Hilke Vos 2 april 2020

All You Need Is Love gezien op de buis? Een Zwolse moeder werd onlangs door haar dochter verrast met een zogenoemde love-stream, vol ontroerende uitspraken. Knap als je het droog kunt houden.

Tijdens deze coronacrisis kunnen geliefden in het programma van Robert ‘Dr. Love’ ten Brink met behulp van ‘love-streams’ elkaar toch duidelijk maken hoeveel ze van elkaar houden en tegelijkertijd de nodige sociale afstand behouden.

Heftige dingen

Zo ook een dochter, die haar moeder graag wil verrassen met een liefdevolle speech. “Lieve mama, op dit moment ben je werkzaam als weekend- avond- nachthoofd in het ziekenhuis in Zwolle. Je hebt bijna je hele leven in het ziekenhuis gewerkt, waar je soms heftige dingen meemaakt.”

Zwanger

Ze vertelt dat haar moeder eigenlijk nu met pensioen zou gaan, maar dat dit niet mogelijk is vanwege de corona-uitbraak. “Via deze weg wil ik je laten weten dat ik hartstikke trots op je ben. En ook op papa en al je collega’s.” Het gezin heeft elkaar al een tijd niet gezien, omdat de moeder met een risicogroep werkt en daarom haar dochter niet wil besmetten, die zwanger is. “In deze tijd is het fijn om samen te zijn, maar helaas kan dat niet”, vertelt ze geëmotioneerd. “Ik mis je en ik houd van je.”

Geweldig

Het raakt de moeder zichtbaar als haar dochter haar toespreekt via het grote scherm: “Lieve schat, ik vind het geweldig wat je voor mij gedaan hebt. Het raakt me enorm en ik houd verschrikkelijk veel van je.” Poeh, hey!

Bekijk het fragment op Videoland vanaf minuut 27:00 (ongeveer) of kijk op de site van RTL.

Verdriet en opluchting: dit vinden Zwolse ondernemers van de verlengde coronamaatregelen

Dit zag je al van ver aankomen: de coronamaatregelen worden verlengd tot en met 28 april. We moeten ...
drieling zwolle

Zwolse Wouter, Bas en Vincent zijn een drieling: ‘Het was een schok voor onze ouders’

Drie broers van 41 die bést op elkaar lijken. Niet zo vreemd, want Bas, Vincent en Wouter zijn een d...

adv.