Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zwolse Koorbazen afgelopen zondag in halve finale We Want More: dit is de uitslag

Door Hilke Vos 10 augustus 2020

Wat was het gaaf, de performance van het 55-koppige Zwolse mannenkoor Koorbazen in de halve finale van SBS6-hit ‘We Want More’. De mannen streden zondagavond om de hoofdprijs van maar liefst honderdduizend euro. Helaas zijn ze niet door naar de finale.

Let op: dit is een spoiler alert.

Het mannenkoor werd eind 2019 opgemerkt door het team van Johnny de Mol, dat op zoek was naar talenten voor zijn nieuwe format. Het tv-programma is een zangwedstrijd met een breed scala aan acts, die een jury, bestaande uit Davina Michelle, Ali B, Trijntje Oosterhuis, André Hazes en Henk Poort, moet overtuigen van hun kunnen.

De jury omver blazen

De Koorbazen lieten via een clip (want 55 man op de bühne kan niet in coronatijd) een eigen gearrangeerde versie van het nummer Human van Rag’n’Bone Man zien, met een combinatie van beatbox, spokenword en koorzang. De jury was wederom laaiend enthousiast over het a-capellakoor uit Zwolle, gaf fijne feedback en dito punten, al kregen de mannen helaas geen ticket naar de finale. “We zijn onwijs trots”, laat het koor ons weten. “Het was een fantastische avond, met als klap op de vuurpijl de lancering van onze nieuwe videoclip op nationale televisie! Trotse bazen hier.”

Benieuwd naar de clip? Gauw kijken! En namens indebuurt Zwolle: wij zijn ook onwijs trots op ‘onze’ Zwolse Koorbazen!

Koorbazen Bram

Zwolse Bram is zanger en beatboxer bij Koorbazen: ‘Televisie is een vak apart, daar zijn wij nu wel achter’

Ze stonden op AFAS Live, waren te zien op de Zwarte Cross en gaan door naar de halve finale van het ...

Meer over

Zwollenaren

adv.