Zwolse influencer Moderosa ambassadeur voor Cortina Modellenwedstrijd 2018

Door Hilke Vos 13 maart 2018

Cortina organiseert voor de zevende keer een modellenwedstrijd met als hoofdprijs: shinen in de allernieuwste campagne van het fietsmerk. De Zwolse influencer Moderosa is ambassadeur en helpt modellen in spé op weg via Instagram door het gebruik van de hashtag #cortinabikestories.

Om meer authenticiteit in de campagne te brengen, gaat Cortina dit jaar op zoek naar echte relaties. Er zijn daarom extra categorieën aan de modellenwedstrijden toegevoegd, hetgeen betekent dat ook koppels, vriendinnen en vaders en moeders met hun kind zich aan kunnen melden als model! Moderosa (echte naam Roos Dorsten) ontfermt zich over de koppels en heeft al een foto gepost om zo modellen op te roepen om mee te doen aan de wedstrijd.

Tekst gaat verder onder de foto

Meedoen?

Kan! Tot 23 maart kun je je inschrijven via deze website (alleen als je 16 t/m 35 jaar bent). Naast een aantal basisgegevens (zoals leeftijd, kledingmaat en lengte) moet je twee recente foto’s van jezelf uploaden. Op 29 maart zal Cortina een selectie van de beste modellen op hun website plaatsen. De winnaars worden uitgenodigd om 17 april 2018 naar de landelijke finaledag te komen. Tijdens deze dag worden de uiteindelijke modellen gekozen die straks te zien zijn in de nieuwe campagne.

insta

7 x Zwolse instagrammers die je gewoon wilt volgen

Oh Instagram, we kunnen er úren zoet mee zijn. Lekker mensen kijken, mooie natuur, sky appreciation ...