Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zwolse Eline is verleidster op Temptation Island: ‘Ik was op zoek naar spanning, want ik zat in een sleur’

Door Hilke Vos 25 februari 2020

‘Op sneaky wijze intiem worden met de mannen’, dat is de verleidingstechniek van de Zwolse Eline, die vanaf woensdag 26 februari te zien is in het nieuwe seizoen van Temptation Island. Haar rol? Een slinkse verleidster, die de heren het hoofd op hol hoopt te brengen. “Ik ga niet samen met mijn ouders kijken hoor.”

In het spraakmakende Temptation Island is het de bedoeling dat vier wulpse koppels – die van elkaar worden gescheiden – sterk genoeg in hun schoenen staan, zodat ze na een bepaalde tijd op harmonieuze wijze wellicht worden herenigd. Maar verleiders kunnen roet in het eten gooien. “Iedereen kan verleid worden”, zegt Eline. “Of ze nu in een relatie zitten of niet.”

Sleur

De Zwolse schone – die in het dagelijks leven werkt op de customer service van een verlichtingsbedrijf – gaf zich vorig jaar op voor de RTL5-hit. “Ik zat nogal in een sleur. Elke dag ging ik naar mijn werk, in het weekend ging ik uit. Prima allemaal, maar ik miste wat spanning.” Op Instagram zag Eline een account voorbijkomen van een koppel dat eerder meedeed aan het programma. “Zij waren destijds gevraagd. Maar ik bedacht mij dat ik mezelf natuurlijk ook prima kon opgeven.”

En zo reisde Eline af naar een tropisch oord, voor een paar weken zon, zuipen en verleidingen. “Ik vond het heel leuk om mee te doen”, vertelt ze. “Het is net een soort vakantie, maar dan met allemaal onbekenden.” Toch stoorde dat haar niet. “Het is net één grote familie, iedereen is zo lief. Ook de productie hoor. En natuurlijk kibbel je wel eens met zoveel meiden bij elkaar, maar zeker geen bitchfight.”

temptation island zwolle 2020
Alle verleidsters. Eline staat helemaal links. Beeld | RTL

Verleidingstechniek

Temptation Island staat bol van seksuele spanning en liefdesverdriet. De vrijgezellen gaan stoken in de relaties van de deelnemende koppels. Eline’s tactiek: op sneaky wijze intiem worden met de mannen. “Ik had van te voren al een plan in mijn hoofd”, zegt ze. “Eerst vrienden worden en het vertrouwen winnen van de heren. Daarna steeds wat dichterbij komen, zodat er uiteindelijk verkeerde beelden komen.” De Zwolse is in haar eigen stad minder van het verleiden. “Ik heb niet zoveel met de mannen in Zwolle”, zegt ze lachend. “Komt ook omdat ik hier niet veel ben. Ik woon hier, maar verder zie je me weinig. Vriendjes wonen ook nooit in de buurt; ik zoek ze wel altijd uit hoor!”

Geen spijt

Van haar deelname heeft Eline geen spijt. “Ik zou zo wéér meedoen. Maar alleen als single hoor, niet als koppel!” Dat haar ouders ook gaan kijken vindt ze minder leuk. “Mijn tweelingzus en mijn andere zus waren razend enthousiast toen ik vertelde dat ik mee ging doen. Mijn ouders wat minder, die hebben niet zo’n goede indruk van het programma. Maar ze steunen mij wel hoor, als ik maar open en eerlijk ben.” Tijdens het Temptation-avontuur spookte soms wel door haar hoofd dat haar ouders bepaalde beelden zouden zien. “Je weet dat ze ook gaan kijken, maar met wat drankjes op vervagen je grenzen. Sommige dingen gebeuren dan toch”, glimlacht Eline verontschuldigend.

“Met wat drankjes op vervagen je grenzen”

Kritiek

Of ze na het programma nog veertig uur per week bij het verlichtingsbedrijf gaat werken weet ze niet. “Het ligt eraan wat er gaat gebeuren. Het kan zijn dat je boekingen en fotoshoots krijgt, waardoor je je tijd toch anders moet gaan indelen. Het lijkt mij in ieder geval heel erg leuk.” Bang voor kritiek tijdens en na de uitzendingen is Eline niet. “Ik ga er gewoon niet op in, mochten er dingen over mij gezegd worden. Ik neem het ook gewoon niet serieus, mensen kennen mij niet eens persoonlijk. Althans, dat probeer ik, al hoop ik dat het lukt.”

Zelf heeft de Zwolse nog niks teruggezien van haar avontuur in het buitenland. En dat vindt ze best spannend. “De opnames waren vorig jaar, dus ik heb eigenlijk geen idee meer wat ik precies allemaal heb gezegd. Je weet ook nooit hoe er gemonteerd wordt.” Ze geeft aan dat ze donderdag gaat kijken met vrienden uit het resort. “Ik ga er sowieso elke week voor zitten, als ik maar niet met mijn ouders hoef te kijken”, besluit ze lachend.

Temptation Island is vanaf woensdag 26 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Meer Eline? Volg haar hier op Instagram.

Zwollenaar Thierry openhartig over deelname Married at First Sight

Je moet het maar aandurven: trouwen zónder je huwelijkspartner ooit te hebben gezien. Gebeurt allema...

Zwollenaar Thierry nu te zien in RTL4-programma Married At First Sight

Je moet het maar aandurven: trouwen zónder je huwelijkspartner ooit te hebben gezien. Gebeurt allema...

Thierry verbouwde zijn huis van top tot teen: ‘Mensen gluren regelmatig naar binnen’

Een kleine jaren 30-woning omtoveren tot een modern, vrijstaand huis. Zwollenaar Thierry (31) ging d...

adv.