Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leandra opent gloednieuwe kledingwinkel in Zwolle-Zuid: ‘Dit wilde ik al sinds mijn vijftiende’

Door Hilke Vos 8 oktober 2019

Nieuw shopadresje in winkelcentrum Zwolle-Zuid! Althans, binnenkort dan, want op 17 oktober opent Leandra Volkers haar eigen dameskledingzaak Léan, op de plek waar eerst Bonita zat. “Mijn droom komt eindelijk uit!”

Leandra stuitert van enthousiasme, zo graag wil ze starten in haar nieuwe winkel. “Maar eerst nog het één en ander voorbereiden, want ik wil goed beslagen ten ijs komen”, meent de Zwolse ondernemer.

Eind juni schreef ze Léan in. Een relatief eenvoudige stap met een grote toekomst, vertelt ze. “Al vanaf mijn vijftiende is dit mijn droom, mijn eigen winkel met mijn eigen toonbank en kassa. Mijn eigen ideeën en mijn eigen opgebouwde klantenkring.” Jarenlang werkte ze in de retail, maar altijd in loondienst. “Het werd tijd om de knoop door te hakken en voor mijzelf te beginnen.”

Gewoon hip

Vanaf 17 oktober verkoopt Leandra dameskleding, tassen, schoenen en accessoires in haar nieuwe zaak, waarbij ze zich vooral richt op dertigers. “Al kan iemand in de twintig óf zeventig hier ook prima slagen hoor!” De stijl is ietwat behoudend, maar zeker niet ouderwets. “Wel gewoon hip, maar niet te kort en te bloot. Een beetje boetiekachtig.”

paskamers
Foto | Eigen foto

Vriendinnenavond

Ook een fijne dienst die Leandra wil aanbieden: vriendinnenavonden in de winkel. “Wel op afspraak hoor, voor maximaal zeven meiden. Wordt dan een leuke avond waar de vriendinnen ongestoord kunnen shoppen, inclusief hapje en drankje.”

Léan is verhuurd door makelaarskantoor Muller Bedrijfs Onroerend Goed. Benieuwd naar de nieuwe kledingwinkel van Leandra? Op 17 oktober openen – op feestelijke wijze – de deuren van het pand aan de Van der Capellenstraat 240.

ballon

Dit komt er nu in kledingwinkel Le Ballon aan de Diezerstraat

Een indebuurt-lezer meldde vorige maand dat Le Ballon aan de Zwolse Diezerstraat plotseling gesloten...
  • Wil jij een 'Nieuw in Zwolle' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Zwolle.

adv.