Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dirk Jan en Esther runnen al tien jaar een sportclub in Stadshagen: ‘Wij zijn die stok achter de deur’

Aangeboden door XLPRO 11 februari 2020

Vind je het lastig om voornemens vol te houden? Ben je op zoek naar meer structuur in je (sport)week? XLPRO biedt die stok achter de deur. Geen fitnessfabriek maar een kleinschalige sportschool waar het echt om jou draait, met aan het roer Dirk Jan en Esther. ”We willen actief contact maken met mensen en laten zien dat bewegen gewoon fijn is!”

Kleinschalig en persoonlijk

Ruim tien jaar geleden begonnen Dirk Jan en Esther met het organiseren van groepsfitnessactiviteiten vanuit een voormalig buurthuis in Stadshagen. Al snel groeide de wekelijkse trainingen uit tot een kleine sportclub gerund door het echtpaar. Esther als leefstijlcoach en groepslesdocent, Dirk Jan als personal trainer en leercoach van stagiaires. ”We houden het bewust kleinschalig, zodat we mensen persoonlijke aandacht kunnen geven”, vertelt eigenaar Dirk Jan.

Wil je een training op maat met snel resultaat of ben je juist op zoek naar een toffe groepsles? Bij XLPRO kun je zeven dagen per week terecht voor personal training, leefstijlcoaching en small group fitness. ”Dit zijn kleinschalige groepslessen. We hebben nooit meer dan 14 leden in één les, zo kunnen we de beste begeleiding bieden”, legt Dirk Jan uit.

Op maat

Samen sporten is leuker dan alleen! Sluit de dag af met een Strength & Yoga les of begin de ochtend energiek met ClubPower (hetzelfde als BodyPump). In de app van XLPRO kun je het lesrooster zien, lessen reserveren, vorderingen bijhouden en ook vrije fitnessmomenten inboeken.

”Doordat we werken met deze ‘timeslots‘ heeft iedereen voldoende ruimte om lekker te kunnen trainen. Leden die vooraf uitleg of een nieuw trainingsschema willen kunnen altijd contact opnemen.” Ben je niet in de mogelijkheid om naar de club in Stadshagen te komen, geen probleem! ”Personal training en leefstijlcoaching kunnen we zowel binnen als buiten de muren van XLPRO geven. Zo krijgt iedereen een training op maat.”

Actief betrokken

Dirk Jan werkt al sinds 1996 in de fitnessbranche en miste een club in Zwolle met een écht persoonlijke benadering.”Ik heb jarenlang, in diverse landen, fitness lessen en opleidingen verzorgd. In fitnesscentra staan vaak meer dan duizend leden ingeschreven terwijl er maar een paar instructeurs rondlopen. Mensen krijgen een trainingsschema en ‘verdwijnen’ dan van de radar. Het is in zo’n situatie onmogelijk om dan actief betrokken te zijn bij je leden. Wij geloven dat je dit met een kleinschalige, laagdrempelige en persoonlijke benadering wel kunt bereiken. XLPRO is een verlengstuk van deze overtuiging en de filosofie die we willen overbrengen. Dat gaat veel verder dan alleen sportles geven. De meeste mensen trainen hier al jaren, daardoor leren we elkaar echt kennen en dat is precies wat dit werk zo mooi maakt.”

Stok achter de deur

Dus wil jij in 2020 écht jouw doelen halen? XLPRO helpt je graag met die ‘stok achter de deur’ door tijd en energie in hun leden te investeren. ”Dat uit zich in coaching op maat, maar ook in een appje als iemand ziek is of een tijd niet is komen trainen. Wij verliezen je niet uit het oog!”, lacht Dirk Jan.



Meer over XLPRO ontdekken?

XLPRO

bootcamp

Gesloten08:00 - 11:00

Zwaardvegerstraat 122, Zwolle

Bekijk meer:bootcamp

adv.