Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zwollenaar Thierry openhartig over deelname Married at First Sight

Door Hilke Vos 14 februari 2020

Je moet het maar aandurven: trouwen zónder je huwelijkspartner ooit te hebben gezien. Gebeurt allemaal in het realityprogramma Married At First Sight, waarin singles na wetenschappelijk onderzoek met elkaar worden gematcht. Zwollenaar Thierry, één van de deelnemers, vond het een interessante ervaring. “Ik heb er veel van geleerd.”

Thierry is in het programma gekoppeld aan de mooie Sanne, met wie hij in het huwelijksbootje mag stappen. De liefde spettert toch wel écht van het scherm, vooral als de tortelduifjes naar Italië gaan voor hun huwelijksreis, waar ze al zoenend worden gespot tijdens een romantische balkonscène.

IJsjes-crisis

Maar… leek de chemie er in het begin nog vanaf te spatten, bekoelt de relatie tussen Zwollenaar Thierry en ‘zijn’ Sanne later toch ietwat. Vooral nadat de blondine aandrong op een ijsje, terwijl Thierry geen trek had, waarna Sanne weer voor de camera vertelde dat ze hoopte op een andere klik. Drama, of toch niet? Twitterend Nederland speculeerde erop los.

Heftig

Of de twee nu nog samen zijn is niet bekend, want Thierry krijgt een flinke boete (lees: 75.000 euro) als hij antwoord geeft op deze vraag. Wél heeft hij veel geleerd van zijn deelname. “Ik ben mezelf echt wel een keer tegengekomen”, vertelt hij tegen De Stentor. “Ik vond het ook heftig. Je bent drie weken non-stop samen met iemand die je daarvoor nog nooit hebt gezien. En je hebt constant een camera om je heen.’’

Meer lezen? Check het complete interview met de Zwollenaar op de website van De Stentor.

Thierry verbouwde zijn huis van top tot teen: ‘Mensen gluren regelmatig naar binnen’

Een kleine jaren 30-woning omtoveren tot een modern, vrijstaand huis. Zwollenaar Thierry (31) ging d...
thierry gelukkig

Irritaties tussen MAFS-koppel Thierry en Sanne: dit zegt Nederland erover

Leek de chemie er in het begin nog vanaf te spatten, bekoelt de relatie tussen Zwollenaar Thierry en...

adv.