Kijktip! Chantal Janzen bezoekt verzorgingshuis in Zwolle voor RTL-programma

Door Melanie Borgman 15 april 2019

Zorg dat je donderdagavond 18 april om 20:30 uur klaar zit voor de buis, want dan is Chantal Janzen te zien in Zwolle! Voor haar nieuwe tv-programma Chantal Komt Werken brengt de blondine een bezoekje aan zorgspectrum Het Zand in Zwolle-Zuid. 

In Chantal Komt Werken gaat Chantal Janzen met haar enthousiasme en gevoel voor humor aan de slag in de – voor haar totaal onbekende – werkvelden. Ze gaat in op uitnodigingen van de meest uiteenlopende bedrijven en stroopt haar mouwen op om zichzelf nuttig te maken op de werkvloer.

Het Zand

In de aflevering van donderdag brengt Chantal een bezoekje aan Het Zand: een Zwols verzorgingshuis voor demente ouderen. Hier ervaart ze het harde werk als ouderenverzorgster, maar ziet ze ook hoe waardevol, belangrijk en mooi het beroep is. Ondanks dat ze een nieuw gezicht is op de afdeling, wordt ze al snel door de bewoners in hun hart gesloten.

Benieuwd hoe Chantal het doet als ouderenverzorgster in Zwolle? Kijk donderdagavond om 20:30 uur naar Chantal Komt Werken op RTL 4, óf kijk vooruit op Videoland.

View this post on Instagram

Kom je, net als Chantal, bij ons werken? Wij bieden een coole vakantiejob aan. Vind je het leuk om een spelletje te doen met één van onze bewoners? Of help je liever mee in de huishouding? Misschien heb je zelfs ervaring in de zorg? Iedereen is van harte welkom. Je kan terecht bij onze woonzorgcentra in Zwolle, Wijhe, Nieuwleusen, Heino of Staphorst. Wil je alvast een voorproefje hoe het is om bij ons te werken? Kijk dan donderdag 18 april om 20.30 uur naar de uitzending ‘Chantal komt Werken’ op RTL4. Interesse? Neem contact op met Mirjam Bloem via 06 831 190 20 of [email protected] Zij vertelt jou graag meer. Zie ook onze website voor meer informatie: https://hetzand.nl/werken-bij/vakantiewerk #vacature #vakantiewerk #zomer #job #verpleeghuis #zwolle #staphorst #wijhe #heino #nieuwleusen

A post shared by Zorgspectrum Het Zand (@zandzwolle) on

NIKKIE-Zwolle

Kledingwinkel NIKKIE opent een filiaal in Zwolle!

Yes! Een nieuwe aanwinst voor Zwolle: kledingmerk NIKKIE opent een brand store aan de Luttekestraat ...

adv.