indebuurt Zwolle is van start! Ik ben Mandy Veenstra

Door Mandy Veenstra 11 maart 2017

“Terug naar mijn roots: Zwolle! In 010 geloven ze nog niet helemaal dat ik officieel Rotterdammer af ben, maar ik ben toch echt weer een Zwollenaar. Wat een verdomd lekker gevoel is dat, het gevoel van thuiskomen.”

Hoi! Ik ben Mandy Veenstra, de nieuwe Commercieel Redacteur van indebuurt Zwolle. Doet dansjes van blijdschap. Ik ben geboren in Dedemsvaart, en via mijn studententijd met een omweggetje Rotterdam in het mooie Zwolle terechtgekomen. Inmiddels woon ik weer in Zwolle, maar je leert de stad en haar inwoners pas echt snel kennen als je bij de indebuurt gaat werken. Ik kan dan ook niet wachten om jullie allemaal te ontmoeten en te leren kennen.

Ik heb communicatie gestudeerd en ben afgestudeerd bij Marie Claire. Een redactie vol inspirerende vrouwen. Na deze stage heb ik mij als digital rookie vastgebeten in de wereld van social bij LinkedIn marketing bureau Second Degree. Een netwerk vol jonge enthousiastelingen waar ik mijn beginsporen als digital ass-kicker heb gecreëerd.

Indebuurt

Nu laat ik mij samen met Hilke (Community Manager) onderdompelen in de wereld van de Zwollenaar. Wij staan te trappelen om jullie te informeren, amuseren en inspireren via indebuurt Zwolle. Een, voor Zwolle, nieuw platform dat de sporen nog moet verdienen en daar ga ik me voor inzetten. Actief in de stad was ik altijd al en nu kan ik nog meer de stad in om jullie te ontmoeten.

Helemaal alleen is ook maar zo alleen dus mochten jullie tips en/of opmerkingen hebben, zijn die natuurlijk zeer welkom.