Hoera! Vier stoelen om voor Zwollenaar Aïrto in The Voice

Door Hilke Vos 11 november 2017

Ook vol spanning naar The Voice of Holland gekeken gisteren? Heb je vast gezien dat er vier stoelen zijn omgedraaid voor Zwollenaar Aïrto Edmundo. De artiest gooide hoge ogen met het door hemzélf geschreven Tears. Wij zijn fan!

Volgens Aïrto gaat het nummer over de symbolisering van de relatie tussen zijn muziek en hemzelf. “Zeker sinds ik een kind heb, ligt de focus vooral op werken en geld verdienen”, vertelt de zanger in het RTL-programma. “En dat is zonde. Muziek is te mooi om niet mee door te gaan.” En door gaat Aïrto zeker, want al na de eerste paar fijne noten drukten Anouk en Sanne op de rode knop en ietsje later draaiden ook Ali B en Waylon hun stoelen. De Zwollenaar koos uiteindelijk voor Sanne.

Zelfgeschreven nummer

Leuk om te weten: Aïrto, die we trouwens eerder al zagen bij De Beste Singer/Songwriter van Nederland, is de eerste auditant in de geschiedenis van The Voice die mee heeft gedaan met een zelfgeschreven nummer. Benieuwd naar zijn nummer? Check dan hieronder de auditie of beluister Tears op Spotify.