Met je neus in de wind: 6 x redenen waarom deze storm heel leuk kan zijn

Door Mandy Veenstra 13 september 2017

Hou kleine hondjes vooral aangelijnd en let op waar je loopt, want het stormt buiten. En het blijft de komende uren nog even flink doorwaaien met zware windstoten van 75-100 km/u. Paniek! Drama! Alarm! Nou ja… dat valt wel mee, want we hebben zes redenen waarom deze storm heel leuk kan zijn voor je op een rij gezet. 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Als je wind mee hebt, zit je goed


via GIPHY

Je hebt altijd een voordeel als je moet fietsen vandaag. Of het is op de heenweg, of op de terugweg. Tijdens een van de twee ritjes heb je namelijk de wind in de rug en er is niets lekkerder dan fietsen met de wind in je rug.

Je haar is zo droog


via GIPHY

Als je je haar wast, hoef je alleen maar even naar buiten te lopen om het te laten drogen. Geen gedoe met een föhn dus. Bovendien is koude lucht nog beter voor je haar ook, toch Klara?

Goed excuus om binnen te blijven


via GIPHY

Een goede tip: blijf waar je bent. Of dat nou in huis is, in het café of op je werk. En als je naar buiten moet, ga dan naar een plek waar je voorlopig kunt blijven. Bijvoorbeeld een van deze plekken.

Lekker thuis laten bezorgen


via GIPHY

Vandaag ben je een couch potato en dat is je goed recht ook. Daarom hoef je niet de deur uit om boodschappen te halen, je kunt gewoon eten laten bezorgen. Hier vind je een lijstje.

Eindelijk die films waar Dordt in zit eens kijken

filmsopgenomeninzwolle
Foto: ANP

Onze stad is al regelmatig als decor gebruikt door filmmakers. Hier vind je een lijstje van films die je dus nog moet kijken omdat Zwolle erin zit.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶
Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Reactie