Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk volgens local Louella: ‘Mijn spaarkaart van backWERK is al vol gestempeld!’

Door Melanie Borgman 23 februari 2019

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont en leeft kent vaak de allerbeste plekken. Deze week tipt de Zwolse Louella – beter bekend als Fitaddict – haar favoriete hotspots in Zwolle.

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Wij stellen aan je voor..

Foto: Eigen foto

De 25-jarige Louella is een geboren en getogen Zwollenaar en is blogger én vlogger van Fitaddict.nl. Op haar blog en in haar vlogs deelt ze haar passie voor krachttraining en leert ze je tips en trucks voor een gezonde leefstijl. Naast lekker eten en koken haalt de Zwolse veel voldoening uit het helpen en het begeleiden van anderen, maar geniet ze ook van de bezoekjes aan haar favoriete hotspots. De stad wordt volgens Louella dan ook steeds leuker. ”Er komen steeds meer leuke winkels en mooie, nieuwe ontwikkelingen bij en dat vind ik tof!”

Self-service bij BackWERK

Foto: indebuurt Zwolle

”Momenteel ben ik al weken verslaafd aan de pretzels van backWERK. Sinds deze broodjeszaak in Zwolle zit ga ik zéker 1 keer per week langs om daar een pretzel met kruidenkaas en een bakje koffie te halen. Ik ben nu al zo vaak geweest dat ik al een hele spaarkaart vol heb kunnen stempelen! Ik vind het een hele gezellige zaak en een makkelijk concept. Je kunt binnenlopen en zelf je broodjes pakken. Deze self-service vind ik top want zo kan je snel wat halen en ben je zo weer on-the-go.”


Meer over BackWERK ontdekken?

BackWERK bakkers

Melkmarkt 16, Zwolle

Bekijk meer:bakkers

Ontspannen binnen en buiten het centrum

Foto: indebuurt Zwolle

”De stadsmuur aan het water vind ik een hele mooie plek. Vooral in de zomer om daar een lekker ijsje te eten van ijssalon Salute. Ook het Wezenlandenpark is perfect om te wandelen, even doorheen te fietsen of te trainen met behulp van de mini buitengym!”


Meer over IJssalon Salute ontdekken?

IJssalon Salute ijssalons

Gesloten12:00 - 22:00

Diezerstraat 121, Zwolle

Bekijk meer:ijssalons

Gezelligheid bij Woodies

woodieszwolle
Foto: Facebook Woodies Zwolle

”Muziek- en eetcafé Woodies vind ik altijd zo gezellig. Lekker eten, leuke muziek en een top tentje om een drankje te drinken!”


Meer over Woodies Zwolle ontdekken?

Woodies Zwolle cafés

Gesloten11:00 - 23:00

Melkmarkt 34, Zwolle

Bekijk meer:cafés

Klein, maar fijn bij CityFit

Foto: Facebook Cityfit Zwolle

”Sporten doe ik bij CityFit aan de Assendorperstraat. Ondanks dat het een kleine sportschool is, hebben ze zóveel te bieden. Niet alleen is het personeel super leuk en gezellig, ook de materialen, apparaten en omgeving zijn top. Daarbij begeleiden ze iedereen goed en bieden ze ondersteuning waar nodig. Goede uitvoering van de oefeningen en gericht trainen is iets waar ze goed opletten en dat is super waardevol. Dit zie je zeker niet bij iedere sportschool!”


Meer over CityFit ontdekken?

CityFit sportscholen

Gesloten08:00 - 22:00

Assendorperstraat 70, Zwolle

Bekijk meer:sportscholen

Salades samenstellen bij Lots & More

Foto: Facebook Lots & More

”Lots & More is dé hotspot voor iedereen die lekker en gezond wil eten. Ze zijn nu iets langer dan een jaar geopend en je kunt er van alles vinden. Van salades tot smoothies, taartjes en heerlijke drankjes. Ze hebben het allemaal. Als ik zin heb in een custom salade ga ik altijd naar Lots & More!”


Meer over Lots & More ontdekken?

Lots & More lunch

Gesloten10:00 - 19:00

Sassenstraat 49, Zwolle

Bekijk meer:lunch

Zwolse straatjes met graffiti

Cover e-book Fitaddict – Foto: Eigen foto

”Ik vind de straat waar museum de Fundatie staat echt een aanrader. Niet alleen omdat je daar mooie foto’s kunt schieten voor Instagram, maar ook omdat er toffe beelden staan. Van grote glimmende objecten tot bronzen beelden. Met mijn creatieve achtergrond vind ik dat dus heel leuk. En als je daar toch in de buurt bent, loop dan eens langs het Balletjeshuis richting de Lombardstraat. Op gegeven moment loop je door een kleine tunnel waarin hele mooie graffiti zit! Hier heb ik zelfs de cover van mijn ebook geschoten (zie foto), dus zeker de moeite waard om eens te checken.”

Ook jouw favoriete plekjes delen?

Wil jij net als Louella ook jouw favoriete hotspots delen? Laat het ons weten en dan nemen wij contact met je op.

Leuk volgens local Daphne: ‘De Zwolse zijstraatjes zijn super Instagramwaardig’

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont en leeft kent vaak de allerbeste ple...
Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.