Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ai! MAFS-koppel Thierry en Sanne helaas gescheiden

Door Hilke Vos 26 februari 2020

De laatste aflevering van Married at First Sight gezien? Zwollenaar Thierry was maar wát blij dat ‘zijn’ Sanne besloot dat ze bij hem wilde blijven, getrouwd en wel. Maar nu blijkt toch dat het ‘MAFS-huwelijk’ van de twee is gestrand.

Sanne geeft aan dat ze het samen nog even hebben geprobeerd na het experiment, maar dat het toch niks is geworden, zo laat RTL Boulevard weten. Op Instagram zegt ze dat het tv-programma een avontuur was om nooit te vergeten.

Meer uitleg

Ook Zwollenaar Thierry reageert en geeft aan dat ze in het echte leven toch niet zo goed bij elkaar passen. Vanavond vertelt hij in RTL Boulevard meer over de break-up, meldt hij op zijn Insta-account. “Het experiment is ten einde en vanavond vertel ik mijn verhaal! Dus vanavond meer.”

‘Heftig’

Onlangs gaf Thierry nog aan veel geleerd te hebben van zijn deelname. “Ik ben mezelf echt wel een keer tegengekomen”, vertelde hij tegen De Stentor. “Ik vond het ook heftig. Je bent drie weken non-stop samen met iemand die je daarvoor nog nooit hebt gezien. En je hebt constant een camera om je heen.’’

Benieuwd naar de reacties?

Thierry verbouwde zijn huis van top tot teen: ‘Mensen gluren regelmatig naar binnen’

Een kleine jaren 30-woning omtoveren tot een modern, vrijstaand huis. Zwollenaar Thierry (31) ging d...

Meer over

Zwollenaren

adv.