Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wát een huizen: binnenkijken bij 4 Zwolse influencers

Door Hilke Vos 14 september 2020

We houden van gluren bij de buren, oftewel binnenkijken bij mede-Zwollenaren. Tijdens een zoektocht op social media stuitten we op de woningen van vier Zwolse influencers, stuk voor stuk parels met strakke, eclectische of landelijke interieurs. De mooiste plaatjes op een rijtje:

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Maike Beunk

Maike Beunk, eerder eigenaresse van kledingzaak AINZ, woont met haar vriend en dochter Pippa in nieuwbouwwijk Kraanbolwerk in Zwolle. Op Instagram deelt ze soms fraaie kiekjes van haar woning: zwarte keuken, visgraatvloer van eikenhout, (sommige) meubels van Zuiver, fluwelen stoelen. Alles lekker strak en sfeervol met een luxe tintje. Gaaf hoor!

Leuk volgens local Maike: ‘Dit Zwolse evenement wil ik echt niet missen!’

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont en leeft kent vaak de allerbeste ple...

Moderosa

Nog zo’n inrichting die je één op één wilt kopiëren: Roos van Dorsten, oftewel Moderosa, woont in een heerlijk licht paleisje in Zwolle. Veel is van Westwing, al scoorde ze het schilderij bij Art-in-Return. Heerlijk beige met een vleugje goud, we love it!

Annarike Roberte

Annarike Roberte maakte onlangs bekend op Instagram dat ze samen met haar partner en zoontje Lavín verhuist naar een nieuwe woning in Zwolle. Gewoon omdat het kan, niet omdat haar huidige stulpje tegenvalt. “Het is toch even slikken om onze prachtige karakteristieke woning te verlaten”, gaf ze pas nog aan. Wij zijn vooral benieuwd: hoe ziet alles er straks uit? Ook zo sfeervol, licht en vredig?

Klik hier voor het speciale instragramaccount dat Annarike maakte over haar huis, boordevol inspirerende foto’s.

Cynthia Schultz

Blogger Cynthia Schultz post niet heel veel over haar huis, maar dat wát online staat, bevalt ons wel. Een knusse woning met gezellige hoekjes en redelijk wat groen. Sommige items in haar huis zijn vintage, wat het geheel authentiek maakt. Inspirerend!

Binnengluren?

Iedere week kijkt indebuurt binnen bij Zwollenaren die bijzonder wonen. Heb jij ook een toffe studentenkamer? Is jouw interieur een throwback naar de jaren stilletjes? Heb je meer kamerplanten dan het tuincentrum? Woon je samen met 25 katten? Bestaat je interieur uit LEGO? En mogen we eens bij jou kijken? Stuur ons een berichtje, dan komen wij gauw een mooie fotorepo maken.

marloes en sarmad

Sarmad en Marloes moderniseerden hun huis in Assendorp: ‘Voor de komende 30 jaar zijn we klaar’

Een kleurrijk huis met moderne elementen. Sarmad en Marloes kochten vorig jaar een knusse jarenderti...

Annemarèl woont midden in hartje Zwolle: ‘Mijn huis zit goed verstopt!’

Deur door, trapje op, trapje af, nog een deur. De Zwolse Annemarèl woont aan de Sassenstraat in har...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.