Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkijken bij Evelien in Assendorp: ‘Deze gadget is superhandig in de keuken’

Aangeboden door Smarter Living 21 november 2020

We zijn allemaal weer meer thuis de laatste tijd. Voor sommigen een struggle; voor anderen een verademing. De Zwolse Evelien heeft er geen problemen mee. ”Ik vind het heerlijk om thuis te zijn!” Snappen wij wel, want kijk eens naar dit gezellige stulpje!

Evelien woont al zes en half jaar in haar huis in Assendorp met haar kat Osiris en twee fluffy konijnen: Gozer en Wijfie. ”Ik ben hier komen wonen met mijn ex. Later heb ik een aantal vrienden in huis gehad die zelf tijdelijk geen woonruimte hadden. Nu woon ik weer alleen en dat vind ik heerlijk. Zeker nu ik thuis werk!”

Een likje verf…

Net als veel andere Zwollenaren is Evelien tijdens de eerste lockdown flink gaan klussen in haar woning. Haar muren zijn nu geel, blauw en roze, maar dat verandert nog wel eens. ”Ik kan niet veel aan veranderen aan de basis omdat de woonkamer niet anders in te delen is. Maar ik word wel vrolijk van een likje verf of van nieuwe accessoires.”

Tekst loopt door onder de galerij. 

Mix tussen Ikea en kringloop

Haar inrichting omschrijft de Zwolse als een mix tussen Ikea en de kringloop. ”Met véél planten!”, lacht ze. ”Mijn favoriet is het plantje in ‘mijn Baby Groot’, zo schattig!”

Lees verder onder de foto.

Baby Groot is een karakter uit de film Guardians of the Galaxy | Foto indebuurt Zwolle

Eye-catcher

Opvallend zijn de vele foto’s aan de muur. ”Mijn vrienden zijn heel belangrijk voor me en hebben dus allemaal een plekje kregen”, vertelt Evelien.

Nog zo’n eye-catcher is de klassieke drankkast. ”Die was eigenlijk van mijn zus. Zij vond de kast in een kringloop. Toen ze verhuisde naar Manchester mocht ik ‘m in overnemen. Mijn doel is om hem helemaal te vullen”, lacht ze.

Lees verder onder de foto.

De drankkast | Foto indebuurt Zwolle

Nieuwe logeerkamer

De logeerkamer kreeg onlangs een upgrade. ”Mijn zus komt vaak logeren als ze in Nederland is. Ik wou haar dan graag een fijne plek aan kunnen bieden. Nadat de laatste huisgenoot vertrok, deed ik niet zoveel meer met deze kamer. De ruimte was kaal en leeg en gebruikte ik eigenlijk alleen voor de was. Maar je ziet, een beetje verf doet wonderen. Ik vind het tof dat de inrichting heel anders is dan in mijn eigen slaapkamer, maar toch in het geheel past. De slaapbank en schilderijtjes heb ik goedkoop over kunnen nemen. Hopelijk kan mijn zus snel weer komen logeren.”

Tekst loopt door onder de galerij. 

De logeerkamer | Foto indebuurt Zwolle

Werkplek

Evelien heeft geen aparte werkkamer en werkt dus in de woonkamer. Dat vindt ze niet zo erg. ”Ik heb niet zo’n strakke scheiding nodig tussen werk en privé. Bovendien heb ik alles bij de hand zo en ik kan lekker naar buiten kijken. Zo leuk om de konijntjes voorbij te zien huppelen!”

Tekst loopt door onder de galerij. 

Handige gadget

Vanaf haar bureau kijkt ze uit op de keuken, waar Evelien ook veel tijd doorbrengt. ”Ik vind het leuk om af en toe iets lekker te bakken en houd van nieuwe recepten proberen. Daarom heb ik onlangs een superhandig stopcontact van 2USB aangeschaft. Hiermee kun je je telefoon opladen zonder losse lader. Ook kun je ondertussen gewoon een staafmixer of blender aansluiten. En als er een vriendin langskomt kan zij haar telefoon ook opladen. Je kunt namelijk makkelijk meerdere apparaten tegelijkertijd opladen.”

Tip: indebuurt mag korting aanbieden op deze 2USB-stopcontacten. Lees verder voor meer informatie.

Tekst loopt door onder de galerij. 

 

Tijdelijk het derde 2USB-stopcontact gratis

Wil je ook zo’n handig 2USB-stopcontact in huis, net als Evelien? Met de indebuurt-kortingscode BF2020 krijg je tijdelijk het derde 2USB-stopcontact gratis (geldig van 23 november tot en met 4 december). Bekijk hier meer informatie over 2USB en/of bestel meteen. Goed om te weten: de stopcontacten van 2USB worden in Nederland ontwikkeld, zijn gegarandeerd veilig (KEMA-KEUR) en komen met drie jaar garantie. Klik op de oranje button hieronder om het assortiment te bekijken.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Smarter Living. Meer over Smarter Living ontdekken?

Smarter Living

Wilgenbos 20 , Dordrecht

adv.