Wij zijn op zoek naar huizen met een verhaal! Mogen wij bij jou binnenkijken?

Door Hilke Vos 11 februari 2019

Van een oude woning uit de jaren dertig tot een nieuwbouwhuis in Stadshagen en van hartje binnenstad tot vrijstaand wonen aan de rand van de stad. Ben jij trots op jouw stulpje en wil je dit graag aan ons en heel Zwolle laten zien? Dan komen wij heel graag bij jou langs om een kijkje te nemen voor één van onze állerleukste rubrieken: Woning van de Week.

Voor deze ‘binnenkijk-rubriek’ zoeken we Zwollenaren met een tof huis. Je hoeft echt geen villa of een interieur à la vtwonen te hebben, als je maar apetrots op je stekkie bent. Heb jij een fantastisch dakterras, de gezelligste woonkamer van Zwolle, een stulpje met een bijzonder verhaal óf een eigen mancave? Wij maken er een mooie reportage van. Leuk voor later!

Niet twijfelen, maar doen!

Denk nou niet dat je een huis van minimaal 150 m² moet hebben om mee te kunnen doen aan dit rubriekje. Wij zijn vooral op zoek naar huizen (óf werkplekken) met een verhaal. Dus, niet twijfelen maar doen!  Wij komen – gewapend met camera en notitieblok – bij jou op bezoek en vragen je van alles over je paleisje. Wat is jouw favoriete plek in het huis? Waarom ben je juist op die locatie gaan wonen? Hoe ben je bij deze inrichting gekomen? Afijn, jullie snappen het!

Wat moet je doen? Simpel! Je stuurt ons een berichtje en vertelt ons waarom we jouw huis móeten zien. Wil je eerst zien hoe zo’n binnenkijker eruit ziet? Deze Zwollenaren gingen je al voor:

Binnenkijker Babs

Binnenkijken bij Babs: ‘Bovenop de Peperbus kun je mijn WiFi-netwerk ontvangen’

Een mooi ingerichte woning midden in de stad, met alle voorzieningen op loopafstand. De Zwolse Babs ...

Binnenkijken bij interieurstylist Sem: ‘Er is altijd ruimte voor nóg een plant’

Botanisch, puur en rustig. Zo omschrijft de 22-jarige Sem het knusse appartement van haar en vriendl...

Binnenkijken in de Zwolse gevangenis: ‘Het is net een klein dorp binnen de muren’

Veel Zwollenaren weten dat er een gevangenis in onze Hanzestad zit, maar verder hoor/lees je er wein...

adv.