Woning gezocht? Er komen 14 sociale huurwoningen in hartje Zwolle

Door Melanie Borgman 14 maart 2019

Wonen in hartje Zwolle, vlakbij de gezellige terrasjes, winkels en sfeervolle restaurants? Bingo! Aan de Kanonsteeg – vlakbij de binnenstad – worden namelijk 14 sociale huurwoningen gebouwd.

De sloop van de oude woningen aan de Kanonsteeg is intussen gestart. Aan beiden zijden van de Kanonsteeg worden appartementen gebouwd, maar de ingang is straks te vinden aan de Derde Bredehoek.

Energiezuinig

Hoe de woningen eruit gaan zien? Nou, de appartementen worden onderverdeeld in 2 woongebouwen: 1 van 11 appartementen en 1 van 3 appartementen. De oppervlakte van de woningen verschilt van 36 en 68 m². Daarbij zijn de huizen erg energiezuinig én allemaal voorzien van zonnepanelen. Handig om te weten: op de site van de gemeente Zwolle kom je meer te weten over parkeerabonnementen voor een parkeergarage, want helaas geeft de gemeente geen parkeervergunning.

Foto: deltaWonen

Oplevering appartementen

De verwachting is dat in mei 2019 gestart kan worden met de bouw en dat de woningen in 2020 worden opgeleverd. Wat de huurprijs gaat worden van de appartementen wordt duidelijk zodra de woningen op de Woningzoeker staan. Ben je geïnteresseerd? Maak dan een zoekprofiel aan bij de inschrijving.

tinyhouses-1

14 x nieuwe sociale huurwoningen in Zwolle

Zet je schrap: in de periode 2016-2019 worden door de gemeente en de corporaties op 14 locaties in Z...

Meer over

Nieuwbouw Wonen

adv.