Wonen in de Zwolse binnenstad: 10 x leuke nieuwbouwwoningen in Zwolle

Aangeboden door Woonfabriek Zwolle 5 december 2018
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Wonen in de binnenstad van Zwolle is leuk! Maar waar vind je nog van deze fijne koopwoningen? Wij ontdekten tien nieuwbouwpareltjes bij de Woonfabriek in en rondom het centrum van Zwolle. Daar word je toch blij van! Lees snel verder en wie weet heb jij nog voor het nieuwe jaar één van deze prachtige woningen in Zwolle.

De Blijde

Altijd al graag in hartje Zwolle willen wonen? Dan hebben we goed nieuws, want er staan nog drie mooie appartementen – waaronder een penthouse – te koop aan de Blijmarkt en de Papenstraat. Alle appartementen hebben een eigen inpandige parkeergarage en elke woning in De Blijde heeft een andere indeling, dus je kunt mooi kiezen wat bij jou past. Daarnaast word je omgeven door culturele hotspots, knusse speciaalzaken, gezellige restaurants én mooie monumenten. Word je hier ook blij van? Ontdek hier meer informatie of neem even contact op met de Woonfabriek. Ze vertellen je graag meer over deze Zwolse plekjes. Goed om te weten: oplevering is 2020.  Deze bijdrage wordt je aangeboden door Woonfabriek Zwolle. Meer over Woonfabriek Zwolle ontdekken?

Woonfabriek Zwolle

makelaars

Nu gesloten09:00 - 17:00

Assiesstraat 126, Zwolle

Bekijk meer:makelaars

Kop van Hoog

Lekker dichtbij het centrum wonen in een luxe stulpje, plus een fijn uitzicht over de Zwolse gracht. Dat kan in het appartementencomplex – waar vroeger de oude Leen Bakker aan de Pannekoekendijk stond – de Kop van Hoog. Er staan nog vier appartementen te koop met woonoppervlakken die variëren van 80 tot 125 vierkante meter. Alle stadse voorzieningen en uitstapjes zijn letterlijk om de hoek, net als de ontsluiting naar de A28 voor als je Zwolle uit moet voor bijvoorbeeld je werk. En je kunt parkeren in de ondergrondse parkeergarage. Fijn! Ontdek hier meer informatie of neem even contact op met de Woonfabriek. Goed om te weten: oplevering is 2020.  Deze bijdrage wordt je aangeboden door Woonfabriek Zwolle. Meer over Woonfabriek Zwolle ontdekken?

Woonfabriek Zwolle

makelaars

Nu gesloten09:00 - 17:00

Assiesstraat 126, Zwolle

Bekijk meer:makelaars

Up-Town Zwolle

Foto | Facebook Up-town Zwolle

Altijd al in een industriële loft willen wonen in Zwolle én ook nog eens dichtbij het centrum? Dan is er nog een kans, want er staat nog één 2-laags penthouse te koop bij Up-Town Zwolle. Het voormalige PTT-gebouw aan de Burgemeester Roelenweg in Zwolle is omgetoverd tot een hip en bruisend complex waar je nu heerlijk kunt wonen. Leuk weetje: koop je het appartement in december, dan krijg je er een gratis vloer naar keuze bij. Lekker! Is dit een woning voor jou en ben je nieuwsgierig geworden? Ga zaterdag 8 december tussen 10.00 en 12.00 uur naar het open huis bij de Woonfabriek voor meer info. Ontdek hier alvast meer informatie. Goed om te weten: oplevering is 2019.  Deze bijdrage wordt je aangeboden door Woonfabriek Zwolle. Meer over Woonfabriek Zwolle ontdekken?

Woonfabriek Zwolle

makelaars

Nu gesloten09:00 - 17:00

Assiesstraat 126, Zwolle

Bekijk meer:makelaars

De Weezenlanden (Luttenbergstraat)

Wil je echt helemaal in je eigen smaak wonen, dan is een appartement in De Weezenlanden misschien wel iets voor jou. In het appartementencomplex aan de Luttenebergstraat staan nog twee appartementen te koop waar je de mogelijkheid krijgt om je woning helemaal naar eigen wens, smaak en budget te laten afwerken. Daarvoor hebben ze bij de Woonfabriek drie afgeprijsde keuzepakketten samengesteld, maar je hebt natuurlijk ook altijd alle vrijheid om je eigen keuzes te maken. Denk je nu; ‘Leuk!’ Ontdek hier dan meer informatie over de mogelijkheden of neem even contact op met de Woonfabriek. Goed om te weten: oplevering is 2020.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Woonfabriek Zwolle. Meer over Woonfabriek Zwolle ontdekken?

Woonfabriek Zwolle

makelaars

Nu gesloten09:00 - 17:00

Assiesstraat 126, Zwolle

Bekijk meer:makelaars

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.