Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wonen in de duinen? Dat kan binnenkort gewoon in Zwolle!

Aangeboden door VanWonen Vastgoedontwikkeling B.V. 29 juni 2020

Naar Zandvoort verhuizen voor het ultieme vakantiegevoel? Hoeft niet, want we hebben straks gewoon ons eigen vakantiegebied in Zwolle! VanWonen ontwikkelt 81 woningen in Duinzijde, een nieuwe buurt direct achter het duingebied van de Milligerplas. De naam van de toekomstige wijk? Breezicht. Waar de stad, de groene natuur en het duingevoel samenkomen. 

Breezicht ligt aan de noordzijde van Stadshagen, grenzend aan de Mastenbroekenpolder en de Milligerplas. Een plek waar de groene natuur, het water en het duingevoel je het idee geven op vakantie te zijn, zonder dat je daarvoor je huis hoeft te verlaten. En wil je dan toch de drukte opzoeken? De wijk ligt aan de rand van Zwolle, dus je bent binnen no time in het centrum, waar het barst van de leuke hotspots.

Tekst gaat verder onder de foto

VanWonen
Foto | VanWonen

Je eigen huis ontwerpen!

Projectontwikkelaar VanWonen werkt in verschillende fases. In fase één, de crowdsource-fase, wordt de klant gevraagd om te kijken naar de plannen voor de nieuwe wijk. Op basis van suggesties en behoeften van de (wellicht) toekomstige bewoners, worden de plannen voor Breezicht ontwikkeld. Jasja Scholtens, verkoopmanager van VanWonen, laat dan ook weten dat de mening van de klant meer dan gewaardeerd wordt. “Door samen naar het project te kijken, wordt het idee voor de nieuwe woningen gedragen door de toekomstige bewoners. Van het aantal kamers tot de kleur van de baksteen, samen komen we tot de invulling van dit mooie project in de nieuwste wijk Breezicht.”

Tekst gaat verder onder de foto

VanWonen
Foto | VanWonen

Bonuspunten

Iets (te) zeggen over het project? Aanstaande maandag gaan de huizen in de pre-sale. Dit betekent dat de klanten nog één keer de kans krijgen om hun mening uit te spreken over het bouwproject. “De technische omschrijving, tekeningen van de woningen en een indicatie van de prijs zijn inmiddels bekend. De klanten die met ons hebben meegedacht, krijgen bonuspunten. Hoe vaker jij jouw mening deelt, hoe meer punten je ontvangt. Met die bonuspunten krijg je straks meer kans op de toewijzing van jouw droomhuis. Wij hebben al heel veel input mogen ontvangen – wat wij zeer waarderen – en daarom ook willen belonen.”

Groen huis in de duinen

Bang dat er niks voor je tussen zit? Er is overal aan gedacht: van rijtjeswoningen, tweekappers, vrijstaande woningen tot aan levensloopbestendige woningen. “We hebben gesproken met starters, senioren, mensen die een aangepaste woning nodig hebben vanwege hun persoonlijke situatie. Iedereen kan straks zijn of haar plekje vinden in dit project. Daarnaast proberen we alles energieneutraal te maken. Zo komt er een warmtepomp en worden er zonnepanelen geplaatst.” Een groen huis in een groen gebied. Wat wil je nog meer?

Tekst gaat verder onder de foto

VanWonen
Foto | VanWonen

Vragen? Bezoek het infohuis!

Naar verwachting gaan de woningen half september in de verkoop. Dat betekent dat je wellicht begin 2022 al kunt verhuizen! Zit je nog met vragen? Aan de Laan der Molens, in Breezicht, staat een infohuis. Hier voorzien ze jou met liefde van de nodige informatie. Extraatje! Volgende week dinsdag tot en met vrijdag is het infohuis ook geopend in de avond, tot 20.00 uur.


Meer over VanWonen Vastgoedontwikkeling B.V. ontdekken?

VanWonen Vastgoedontwikkeling B.V. zakelijke dienstverleners

Gesloten09:00 - 17:00

Willemsvaart 21, Zwolle

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

adv.