Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wonen aan het water, onder de rook van Zwolle: voor dit project kun jij je nu aanmelden!

Aangeboden door UVM 12 mei 2020

Genieten van de rust van het dorp met de bruisende stad binnen handbereik. Klinkt goed of niet? Deze zomer worden er 36 nieuwbouwwoningen gerealiseerd met prachtig uitzicht over het water bij de Kolk in Wapenveld. Pluspunt is dat deze woningen bijzonder energiezuinig zijn!

De aanmeldingen stromen binnen voor dit woonproject aan de Kolk. Niet zo gek, want de locatie is perfect. Je hebt alles bij de hand: maak een wandeling in het Monnikenbos of doe een boodschap in het nabijgelegen winkelcentrum. Toch liever shoppen in de stad? Binnen twintig minuten ben je in hartje Zwolle.

Duurzaam

De duurzame woning is voorzien van zonnepanelen. Vanuit de hal loop je door naar de ruime woonkamer met vloerverwarming en prachtig uitzicht over de Kolk. De luxe, open
keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur van Whirlpool zoals een combi oven/magnetron, afzuigkap en vaatwasser. De keuken is gasvrij dankzij de elektrische kookplaat. En door de soft-matte kleur past de keuken in elk interieur.

Ruim

Op de eerste etage vind je drie ruime, lichte slaapkamers met meerdere raampartijen. De badkamer heeft een tweede toilet en een douche met glazen douchescherm. Daarnaast is er nog een wastafel met ronde spiegel.

Op de tweede verdieping is er ruimte voor een extra slaapkamer of kantoortje. Opbergruimte is er genoeg! Iedere woning krijgt een eigen berging voor het stallen van de fietsen en een oprit voor de auto.

De woningen aan De Kolk in Wapenveld worden deze zomer opgeleverd.

Wanneer kun je er in?

Zie jij jezelf hier wel wonen? De huurprijzen variëren van € 995,00 – € 1.250-,00 per maand. Huurders gaan een contract aan van minimaal één jaar en regelen zelf hun gas, water en elektra. De verwachting is dat de eerste woningen in juni opgeleverd worden, de rest volgt in juli en augustus. Je zou dit jaar dus al kunnen verhuizen naar jouw nieuwe stulpje!

Open huis

Wil jij weten of je in aanmerking komt voor de woning? Stuur een mail naar [email protected] of ga naar de website voor meer informatie. Vanaf 13 mei 2020 is er elke woensdag van 13:00 tot 14:00 uur open huis. Bezichtigingen kunnen ook gepland worden via het e-mailadres. 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door UVM. Meer over UVM ontdekken?

UVM makelaars

Telefoonstraat 3 , Arnhem

Bekijk meer:makelaars

adv.