Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wil jij jouw huis verkopen? Dan moet je dit even lezen!

Aangeboden door iQ Makelaars Zwolle 29 november 2019

Stel je voor: je wil een huis verkopen omdat je gaat verhuizen of omdat je bijvoorbeeld een woning geërfd hebt. In beide gevallen wil je de woning snel verkopen, maar ook zeker weten dat je er de beste prijs in de markt voor krijgt. Dankzij de marketingskills van iQ Makelaars verkoop jij jouw woning in Zwolle met het beste resultaat!

Wist je dat negentig procent van de huizenverkopers in Nederland een verkoopmakelaar inschakelt? Een huis verkopen is een belangrijke stap en een goede makelaar kan je hierbij helpen. Het voordeel: de makelaar komt op voor jouw belangen als verkoper én ontzorgt. iQ Makelaars heeft de kennis en ervaring in huis die jij nodig hebt om jouw woning met succes te verkopen!

Waarom iQ Makelaars?

iQ Makelaars zet nieuwe marketingtechnieken met maar één doel: de beste resultaten. Het jonge, enthousiaste team helpt je graag met de verkoop van jouw woning. Dankzij hun jarenlange ervaring en kennis van de Zwolse markt kunnen Anne-Mary, Pascalle en Daan jou perfect adviseren. Je bent altijd welkom in het historische pand in de binnenstad van Zwolle.

Foto | iQ makelaars

Zij zijn op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van marketing en weten welke verkoopstrategie het beste werkt. Elke makelaar kan in de huidige markt een huis verkopen, het is in de huidige markt de kunst om een woning voor de uitschieter naar boven te verkopen. Bij iQ Makelaars werken ze keihard om elke kans op verkoop te benutten, zodat je zeker weet dat jouw woning voor de beste prijs in de markt verkocht wordt

Ook neemt deze makelaar je een hoop werk uit handen: van het regelen van bezichtigingen tot de financiële rompslomp. En het fijne is: je betaalt pas als jouw woning verkocht is, top!

Moderne technieken

iQ Makelaars richt zich met specifieke marketing op diverse groepen kopers, zo heeft zij voor verkoop aan beleggers en expats een eigen netwerk.

In de huidige markt zijn de eerste weken van de verkoop het allerbelangrijkst. iQ Makelaars weet dit en besteedt daarom een groot deel van de extra marketing juist in de eerste periode. Op deze manier wordt jouw woning onder de aandacht gebracht bij zoveel mogelijk geïnteresseerde kopers.

Foto | iQ makelaars

Hoe doen ze dit? iQ Makelaars combineert ouderwetse kwaliteit in makelaardij met moderne marketingtechnieken. Het begint allemaal met de perfecte presentatie van jouw woning op Funda en andere vastgoedplatformen. iQ Makelaars zorgt er daarnaast voor dat jouw woning via andere kanalen te vinden is. Zij weten precies wat de sterke punten van de woning zijn en hoe ze hier op in kunnen spelen. Hierdoor weet je zeker dat je de beste prijs krijgt voor jouw huis!

Als je nu een samenwerking aangaat met iQ Makelaars krijg je deze zogenoemde iQ Marketingboost (t.w.v. € 750,00) helemaal gratis! Lees hier meer over deze toffe aanbieding.

Altijd een gratis waardebepaling

Ook handig: iQ Makelaars bepaalt gratis de waarde van uw woning. Dit doen ze aan de hand van marktonderzoek gebaseerd op kadastergegevens, de huizenmarkt en verschillende actuele rapportages. Binnen 48 uur ontvang je een realistisch en eerlijk advies, een ‘vraagprijs’ of soms ‘vanaf prijs’.

Foto | iQ makelaars

Wil jij jouw woning verkopen via iQ Makelaars? Bel vandaag nog voor een gratis waardebepaling en verkoopadvies!


Meer over iQ Makelaars Zwolle ontdekken?

iQ Makelaars Zwolle makelaars

Vandaag gesloten

Grote Kerkplein 14, Zwolle

Bekijk meer:makelaars

adv.