Wauw! Deze 7 huizen met een droomkeuken staan te koop

Door Hilke Vos 9 februari 2019

Je hebt van die huizen in Zwolle die opvallen door de waanzinnige keuken die er al in zit. Je weet wel, zo één die er piekfijn uitziet en waar je echt geen ruimte tekort komt. Wat een geluk als er zo’n droomkeuken in het stulpje zit waar jij de nieuwe eigenaar van wordt. Bekijk vooral deze prachthuizen even:

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Molenweg 140

Een prachtige woning in Assendorp met een wonderschone moderne keuken, voorzien van fijne inbouwapparatuur en een gaskookplaat. Plaatje!

Van Disselstraat 49

Mooi zwart is niet lelijk, toch?

Goeman Borgesiuslaan 3

Volledig gemoderniseerde woning in Zwolle-Zuid met een zeer ruime en luxe woon-/eetkeuken. Lekker strak!

Muntsteeg 6

Lekker koken in deze prachtige keuken, vlák onder de Peperbus, dat wil je toch? Extra leuk/handig: er is ook nog een bijkeuken voor de nodige opslag.

Holtenbroekerdijk 60

Het duurste huis dat op dit moment in Zwolle te koop staat: een enorme villa met een ‘bescheiden’ perceel van 5.753 vierkante meter. Zwembad, jacuzzi, helemaal leuk, maar wij zijn vooral fan van van die heerlijke Italiaanse Barletti designkeuken. Dit pareltje heeft o.a. een in/uitschuifbaar kookeiland en Gaggenau inbouwapparatuur (stoomoven, oven, vaatwasser, bordenwarmer, ijsblokjesmachine, inductie kookplaat). Doe effe…

Kloosterbrink 15

Fraai landhuis in Zwolle met een luxe keukeninrichting met kookeiland en alle gebruikelijke inbouwapparatuur – inclusief steamer. Altijd fijn!

Harculose Esweg 4 en 5

Nog zo’n kast van een huis, wederom met een prachtige keuken. Deze strakke parel is voorzien van een spoel- en kookeiland en alle denkbare apparatuur, zoals over, magnetron, warmhoudlade, inductieplaat, stoomoven, afzuigkap, koelkast, afwasmachine en waterontharder (ja, heus). Natúúrlijk is er ook een bijkeuken, dus opbergruimte genoeg.

What else?

Graag in Stadshagen wonen? Genoeg leuke stulpjes die nét beschikbaar zijn:

strakwonen

5 x héél strak wonen in Stadshagen

Stadshagen saai? Welnee! Toen de wijk in 1996 gebouwd werd waren er nog weinig voorzieningen, maar n...
<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.