Veerman Makelaardij zet de bloemetjes buiten!

Aangeboden door Veerman Makelaardij 1 april 2019

Van plan om je huis te verkopen? Dan weet je vast hoe belangrijk het is om van je huis én tuin een geweldig plaatje te maken. Veerman Makelaardij helpt je graag op weg met een tuinbon ter waarde van 50 euro. Hoe leuk!

Klaar voor de lente?

Nu de lente weer is begonnen, kriebelt het bij veel mensen om de tuin na de winter in z’n oude glorie te herstellen. Met vrolijke bloemetjes, schone tegels en een chille loungebank. Als je huis te koop staat, is het helemaal een goed idee om van je tuin een mooi visitekaartje te maken. “Uit ervaring weet ik dat 90 procent van de kopers binnen de eerste tien minuten besluit of ze een woning kopen. Styling maakt een huis zoveel meer aantrekkelijk,” vertelt aan- of verkoopmakelaar Reinier van Veerman Makelaardij.

Tuinbon t.w.v. 50 euro

De makelaar helpt je daarom graag op weg. Als je bij Veerman je woning in de verkoop zet in de maand april en mei, dan krijg je een tuinbon ter waarde van 50 euro. Handig! Ook binnenshuis kunnen bloemen en planten de boel flink opfleuren. Klaar voor het voorjaar en de nieuwe bewoners!

veerman makelaar cadeau
De cadeaubonnen! Foto | indebuurt Zwolle

Tips en tricks van een Zwollenaar

Je vindt het vrij nieuwe kantoor van Veerman aan de Frankhuizerallee. Leuk weetje: makelaar Reinier Veerman woont zelf al jaren in Zwolle en kent onze Hanzestad dan ook op zijn duimpje. Handig voor jou, want zo krijg jij de juiste tips en weet je waar je op moet letten. Ook werkt de makelaar samen met een professionele fotograaf en interieurstyliste om je huis zo leuk mogelijk te maken voor kopers.

Altijd beschikbaar

Inwoners van Zwolle kunnen 24/7 terecht bij Veerman Makelaardij. Zodra je het kantoor binnenstapt, word je warm ontvangen door Sanne. “Juist de combinatie van een goede marktkennis en een betrokken en persoonlijke klantbenadering is onze kracht”, vertellen Reinier en Sanne.

Lees ook:

veerman makelaardij reinier

Deze Zwolse makelaar krijgt fantastische reviews: ‘Een makelaar die écht iets extra doet voor de klant’

Een betrouwbare makelaar in Zwolle vinden is een hele klus. Daarom zijn websites als advieskeuze.nl ...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Veerman Makelaardij. Meer over Veerman Makelaardij ontdekken?

Veerman Makelaardij makelaars

Frankhuizerallee 2, Zwolle

Bekijk meer:makelaars

adv.