Vanuit deze 5 woningen loop je zó het bos in voor een herfstwandeling

Door Merel Revet 12 oktober 2018

Een gouden zonnetje en overal oranje/rode blaadjes: wie wordt er nou níet blij van een herfstwandeling door het bos? Deze zeven Zwolse huizen die te koop staan, staan allemaal aan de rand van een bos. Wat een luxe!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Een prachtige villa

Een prachtige villa vlakbij het Vegtluster bos, het lijkt ons geweldig. Vanuit dit prachtige stulpje loop je niet alleen zo het bos in, ook park Aa-landen is om de hoek. De locatie is ideaal voor natuurliefhebbers en ook rondom het huis is het behoorlijk groen met de grote tuin die erbij hoort. Het huis heeft maar liefst 9 kamers, waarvan 5 slaapkamers, ruimte genoeg.

2-onder-1 kap woning in Berkum

Op loopafstand van het Vegtluster bos bevindt zich deze ruime 2-onder-1 kap woning. De woning beschikt over een voor en achter tuin waar je lekker kunt zitten. Wil je net iets meer groen, dan ben je binnen vijf minuten in het bos. In de zomer kun je daar lekker picknicken en in de herfst de ideale plek om te genieten van alle mooie kleuren.

Appartement met prachtig uitzicht

Vanuit huis uitkijken op het groen, het lijkt ons geweldig! De woning heeft uitzicht op de IJssel, is vlakbij het Engelse Werk en ook het centrum is op de fiets te bereiken. Wat een onwijs fijn plekje. De enige side note, dit appartement is alleen voor 55-plussers.

Foto: Funda

Ruime woning

Deze ruime woning heeft maar liefst zes slaapkamers, genoeg ruimte voor iedereen! Hij heeft een voortuin, achtertuin en dakterras. De woning heeft uitzicht op groen en is op loopafstand van Milligerplas. Wij zijn enthousiast!

Wonen in Wipstrik

Deze fraaie hoekwoning staat midden in de Wipstrik, een groene wijk. De woning is vlakbij het centrum, dichtbij het openluchtzwembad en ook het PEC station is om de hoek. Vanaf daar loop je zo de natuur in. Een heel fijn plekje, met alle voorzieningen in de buurt.

vrouwenhuis zwolle

7 x Zwolse huizen onder de twee ton

Wonen in Zwolle is heerlijk, wij snappen dan ook heel goed dat je op zoek bent naar een huisje in de...
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.