Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Trend alert! Gezonder koken in deze ‘groene’ keukens

Aangeboden door Satink Keukens 2 april 2020

Duurzaamheid is helemaal hip in keukenland. Bij Satink Keukens weten ze er alles vanaf: van gerecyclede werkbladen tot klimaatneutrale, energiezuinige keukens en refurbished apparaten. Deze keukens zijn lief voor je lijf én voor de planeet. En guess what, ze zien er ook nog eens supertof uit!

Klimaatneutraal produceren is belangrijk voor Satink. De milieuvriendelijke werkbladen van Jetstone hebben een trendy marmeren of betonnen uitstraling en geven jouw keuken een minimalistische look. De moderne keukens van ECOOK Plus en ECOOK Xclusiv zijn niet alleen energiezuinig en duurzaam: ze zijn ook nog eens super makkelijk schoon te maken, gaan lang mee en beschikken over de laatste functionaliteiten. En zien deze keukens er niet geweldig uit?

Tekst gaat door onder fotogalerij.

Foto | Satink Keukens
Foto | Satink Keukens
Foto | Satink Keukens
Foto | Satink Keukens

 

De ‘circulaire’ keuken

De keukenmeubelen van de merken ECOOK Plus en ECOOK Xlusiv worden energiezuinig en met zo min mogelijk waterverbruik geproduceerd. De producten hebben een lange houdbaarheidsduur en hebben zo een positieve invloed op het milieu en jouw gezondheid.

De ‘circulaire keuken’ is hier een voorbeeld van. Satink kiest zoveel mogelijk voor recyclebare materialen en energiezuinige installatietechniek. Zo zijn er keukenmeubelen gemaakt van PET-flessen en worden oude werkbladen hergebruikt voor huizen- en wegenbouw.

Foto | Satink Keukens

Gezond koken

Bij de productie van ECOOK Plus- en ECOOK Xlusiv-keukenmeubelen wordt er zo min mogelijk gewerkt met schadelijke stoffen. Zo bevatten de houten keukenmeubelen nauwelijks formaldehyde; een chemische stof die gebruikt wordt bij de productie van huishoudelijke producten, en ogen, neus en keel kan irriteren.

Vooral nieuwe producten veroorzaken soms klachten als hoofdpijn doordat het jaren duurt voordat platen en werkbladen ‘uitgedampt’ zijn. In de houten keukenmeubelen die Satink verkoopt is formaldehyde sterk verminderd. Hierdoor is de binnenlucht in jouw huis veel gezonder en kun jij dus met een gerust hart koken in jouw nieuwe keuken.

Vernieuwde showroom

Benieuwd naar andere keukentrends? De showroom van Satink Keukens is onlangs vernieuwd met heel veel mooie keukenopstellingen. Je vindt er de laatste trends en nieuwigheden in keukenland. Maak hier een afspraak!

* Tijdens het showroombezoek en ook tijdens levering en montage van keukens houden de medewerkers van Satink zich aan de richtlijnen van het RIVM. Dit houdt onder andere in dat ze geen handen schudden, gepaste afstand houden en je geen lunch of ander eten zullen aanbieden tijdens afspraken. Ben je verkouden, moet je hoesten of heb je koorts hoger dan 38 graden? Blijf dan thuis en verzet de afspraak. Hier lees je meer over de maatregelen die Satink treft. 

Lees ook:

4 x de beste tips als je (voor het eerst) een keuken gaat kopen

Je hebt je eerste huis gekocht en daar komt van alles bij kijken. Wat dacht je bijvoorbeeld van het ...

Zwart is het nieuwe wit: 5 x populaire keukentrends

Heb je een nieuw huis gekocht of kan jouw keuken wel een make-over gebruiken? Misschien geven deze k...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Satink Keukens. Meer over Satink Keukens ontdekken?

Satink Keukens

klusbedrijven

Gesloten09:30 - 17:30

Huub van Doornestraat 4, Zwolle

Bekijk meer:klusbedrijven

adv.