Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Snel reageren: 5 x sociale huurwoningen in Zwolle

Door Hilke Vos 14 februari 2020

Niet iedereen heeft de financiële middelen om een huis te kopen of een woning in de vrije sector te huren. Gelukkig zijn er regelmatig huizen beschikbaar waarbij de kale huur niet hoger is dan €737,14. De sociale woningen die nu te huur staan/binnenkort in de verhuur gaan in Zwolle zetten we voor je op een rij.

Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Eiken-/Iepenstraat

Woningcorporatie Openbaar Belang gaat de 28 woningen aan de Eiken-/Iepenstraat vernieuwbouwen, inclusief compleet nieuwe, goed geïsoleerde buitenschil, zonnepanelen en een extra slaapkamer. De huizen worden deze zomer opgeleverd. Klik hier voor meer info.

impressie-eiken-en-iepenstraat_klein
Afbeelding | Openbaar Belang

Breezicht

In de wijk Breezicht Zuid-Broeklanden in Stadshagen bouwt deltaWonen 36 eengezinswoningen. De huizen zijn straks gasloos en hebben een fijne tuin, waarvan 14 stuks mét wadi. De verwachting is dat de woningen rond de zomer van 2020 worden opgeleverd. Klik hier voor meer info.

Afbeelding | deltaWonen

Kanonsteeg

In hartje Zwolle worden 14 energiezuinig appartementen gebouwd, sommigen met balkon/terras. Het complex heeft appartementen aan de Kanonsteeg en de Derde Bredehoek, de ingang zit aan de Derde Bredehoek. De verwachting is dat de woningen in het voorjaar van 2020 worden opgeleverd, dus houd de Woningzoeker goed in de gaten! Klik hier voor meer info.

kanonsteeg
Afbeelding | deltaWonen

Talentenplein

Aan de de Burgemeester Roelenweg in Zwolle wordt momenteel een vierde toren gebouwd op het Talentenplein, inclusief 110 sociale huurwoningen, waarvan 103 zelfstandige appartementen van ca 28.m2 en 7 zelfstandig tweekamerappartementen van ca 56 m2. Let wel op: deze stulpjes worden alleen aan studenten verhuurd. Naar verwachting wordt in de zomer van 2020 het gebouw opgeleverd. Klik hier voor meer info.

Afbeelding | deltaWonen

Kop van Hoog

Het project Kop van Hoog ligt in de Kamperpoort, tussen de Hoogstraat, Pannekoekendijk, Nachtegaalstraat en Zijltje. Nijhuis Ontwikkeling bouwt op deze locatie 78 appartementen, 4 grondgebonden woningen en een parkeergarage. DeltaWonen gaat 41 appartementen verhuren. Dit zijn sociale huurwoningen, bestemd voor personen van 18 jaar en ouder en voor huishoudens van 1 of 2 personen. De verwachting is dat de woningen in de zomer van 2020 worden opgeleverd. Klik hier voor meer info.

kopvanhoog
Afbeelding | deltaWonen

Plannen

Middelweg

deltaWonen investeert de komende jaren veel in het moderniseren van woningen met lage energielabels. Zo hebben de huizen aan de Middelweg én een laag energielabel én ze zijn niet meer gangbaar voor deze tijd, daarom wordt de boel gemoderniseerd de komende tijd. Deze en volgende maand moeten alle flats leeg zijn en verhuizen de huurders naar een andere plek. Klik hier voor meer info.

Afbeelding | deltaWonen

Weezenlanden-Noord

Openbaar Belang heeft besloten om de 180 woningen aan de Schuurmanstraat en Wiecherlinckstraat te slopen en er minimaal 230 sociale huurwoningen voor terug te bouwen. Het is de bedoeling dat de sloop van de eerste woningen eind 2021 plaats kan vinden. Klik hier voor meer info.

Lees ook:

serra binnenkijker

Zwolse Serra woont in kamer van 2 bij 8 meter: ‘Ik heb het heel slim ingericht’

Alles functioneel doch stijlvol inrichten, de Zwolse Cibap-studente Serra (20) draait haar hand er n...

Binnenkijken bij Ellen in de Aa-landen: ‘Soms sla ik een beetje door met al mijn roze spullen!’

Van de vazen in de vensterbank tot mierzoete drinkglazen en van het linnengoed in de keuken tot de k...
indebuurt mij 2

Binnenkijken bij Marloes in Assendorp: ‘De eettafel heb ik knalgeel geverfd’

Hoewel Marloes zeker niet vies is van felle kleuren, wordt ze ook dolgelukkig van een clean en rusti...
Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.