Shoppen bij Aximatras en le Fèbre: luxe slaapcomfort voor een aantrekkelijke prijs

Aangeboden door Aximatras en le Fèbre 6 februari 2019

Met een gerust hart slapen in een comfortabel bed? Bezoek dan vooral speciaalzaak Aximatras in Zwolle, waar je terecht kunt voor aantrekkelijke geprijsde producten op het gebied van slaapcomfort én het luxere merk le Fèbre, een wat hoger segment dan Aximatras. 

Wij spraken het Zwolse ondernemersechtpaar Linda en Wim over hun zaak, de nieuwe opberg-boxsprings, de wintersale van Caresse én hun tweede (luxere) merk le Fèbre.

caresse
De bedden van Caresse. Foto | indebuurt Zwolle

Ontzorgen

De beddenwinkel opende in 2010 de deuren aan de George Stephensonstraat. De filosofie is simpel: de speciaalzaak levert goede producten met een goede service en snelle levertijden. Daarnaast bezorgt en installeert Aximatras binnen heel Nederland gratis én natuurlijk – niet geheel onbelangrijk – ‘voor een aantrekkelijke prijs’. “We willen graag het hele plaatje verzorgen voor de mensen, eigenlijk het ontzorgen van onze klanten. Of het nou hier in Zwolle is, in Delfzijl of Hellevoetsluis, we komen overal met onze eigen logistiek en ons team.”

aximatras
Foto | indebuurt Zwolle

Voor ieder wat wils

Of je nu op zoek bent naar goedkope matrassen, boxsprings, matrastoppers of dekbedden, bij Aximatras kun je altijd terecht voor een goede nachtrust. Denk qua merken aan Caresse, Scänfort en Van Landschoot, je kunt álle kanten op. En van de prijzen hoef je niet wakker te liggen, nu al helemaal niet met de Caresse Wintersale. De wát?

bedje
Foto | indebuurt Zwolle

Caresse Wintersale

Aximatras heeft dus een speciale sale met prachtige producten van het merk Caresse in de aanbieding, waarbij je profiteert van extra voordeel! Zo scoor je bijvoorbeeld een heerlijke comfortabele boxspring -type Caresse 4600H 140 x 200 cm – van €2.850,- voor €1.995,-, inclusief unieke topmatras van hoogwaardig hybride schuim (ook in andere maten leverbaar). En als je type 3800 kiest – dé favoriet van Wendy van Dijk – krijg je een jaarabonnement op het magazine Wendy cadeau. Klik hier voor de Wintersale én alle overige Axi-deals. Let op: de aanbieding is geldig tot en met 3 maart, zolang de voorraad strekt.

Opruimen maar!

Dan nog wat leuks (én handigs!): de beddenzaak specialiseert zich al enige tijd in ruimtebesparende opberg-boxsprings. Wim: “Het is een moderne boxspring met een praktisch detail: opbergruimte. In de onderbak kun je allerlei spulletjes opbergen en je slaapt ook nog eens goed door het comfortabele pocketveermatras en de luxe topper.”

“Daarnaast introduceren we het concept mix & match”, zegt Linda. “Klanten kunnen de boxspring helemaal zelf samenstellen voor één vaste aantrekkelijke prijs, ongeacht de maat. Alles is mogelijk om te mixen en te matchen.”

opbergbed aximatras
Opbergen maar! Foto | indebuurt Zwolle

le Fèbre

Ook wil het ondernemersduo graag de aandacht focussen op het merk le Fèbre, een wat hoger segment dan Aximatras. “Met le Fèbre willen we echt naar het comfort toe. Het label staat dan ook voor gericht slaapadvies, persoonlijke aandacht voor de klant, kwalitatief goede producten, snelle levering en nog steeds betaalbaar. Lekker slapen is namelijk voor ieder persoon anders en daar willen wij gehoor aan geven. Waar heeft de klant behoefte aan? Heeft hij of zij fysieke klachten? Daar kunnen we met le Fèbre goed op inspelen en advies op maat geven.”

Kijkje nemen

Hou jij van opgeruimd en lekker slapen, en klinkt zo’n ruimtebesparende boxsprings je als muziek in de oren? Of wil je graag voordelig een boxspring van Caresse scoren tijdens de Wintersale? Op naar Aximatras en le Fèbre in Zwolle en laat je verrassen door aantrekkelijk geprijsd slaapgenot.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Aximatras en le Fèbre. Meer over Aximatras en le Fèbre ontdekken?

Aximatras en le Fèbre speciaalzaken

Nu open13:00 - 18:00

George Stephensonstraat 9, Zwolle

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.