Paleis voor een prikkie: deze 5 kluswoningen staan te koop in Zwolle

Door Hilke Vos 12 juli 2018

Handen uit de mouwen! Wie er een beetje oog voor heeft ziet natuurlijk meteen wat voor een parels hier aangeboden worden. Een beetje klussen en hup, je hebt een paleis voor een prikkie – relatief gezien dan. Deze vijf kluswoningen staan nu te koop in Zwolle.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Van Hille Gaerthéstraat 56

Heerlijk zeg, dit driekamerappartement in Wipstrik. Wel even de handen uit de mouwen steken en wellicht iets doen aan de keuken, maar verder is de boel goed onderhouden. Pluspunt: binnen vijf minuten ben je in de Zwolse binnenstad!

Oude Deventerstraatweg 52

Hier kun je best het één en ander opknappen, tenzij je héél groot fan bent van retro. Maar hey, als je dit ‘stulpje’ aanpakt heb je wel een prachtige karakteristieke woning mét garage op een behoorlijk groot perceel (1.270 vierkante meter!).

Van Cuylenburchstraat 13

Graag voor een prikkie in Assendorp wonen met álles op loopafstand? Misschien is dit vierkamerappartement wel wat voor jou, inclusief balkon (hallo uitzicht!) en een eigen berging op de begane grond. Even wat nieuwe vloertjes leggen, wellicht een likje verf op de muur en gáán!

Heinoseweg 25

Wauw, wat een pareltje! Je moet uiteraard van ruimte en rust houden, maar dan heb je wel een monumentale rietgedekte boerderij uit 1720, voor best een leuke prijs (relatief gezien). ‘Even’ opknappen en dan flink genieten!

Morsestraat 1 -3

Oké, dit huis kan best een Handige Harry gebruiken (bepaalde vertrekken dan), maar dan heb je wel een groot bedrijfspand (ca. 240 m² !) plus een bedrijfswoning te pakken, inclusief riante zonnige tuin mét terras. Gaaf, toch?

Genoeg geld op de bank?

Deze miljonairsvilla’s staan sinds 4 weken te koop in Zwolle (foto’s)

Zin om even weg te dromen bij bescheiden Zwolse kasteeltjes? Wij hebben drie miljonairsvilla’s in on...
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.