Opwarmen maar! Deze 7 luxe huizen hebben een sauna

Door Hilke Vos 26 januari 2019

Stel, je wilt een huis gaan kopen én je bent een fervent sauna-ganger. Nou, dan zoek je een woning waar er eentje bij zit. Toch? Eén ding: de Zwolse stulpjes mét zweethut zijn wel aan de prijs, kijk maar (laagste prijs eerst).

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Nijerwalstraat 7

Foto: Funda

Heerlijke woning in Stadshagen met alles-erop-en-eraan. En ja, daar hoort ook een sauna bij, op de zolder nog wel.

Meester Schaapweg 17

Grote vrijstaande woning met eveneens een groot souterrain met inpandige garage, (hobby)kamer én saunaruimte. Wat een luxe toch weer.

Maatgravenweg 8

Prachtige woonboerderij onder de rook van Zwolle met een ontmoetings- en ontspanningsruimte inclusief grote houtgestookte sauna. Wil-je-toch?

Oldeneelweg 12

Dan een woning boven de miljoen euro. Hoop geld, maar dan heb je wel een woonboerderij met dubbele garage, paardenstallen, prachtig aangelegde tuinen met terrassen en een weiland. Ohja, én een saunaruimte, niet te vergeten.

Potgietersingel 5

Prachtige stadswoning mét sauna, gebouwd in de riante badkamer. Genieten hoor.

Kloosterbrink 15

Foto | Funda

Heerlijk ruim landhuis aan de rand van Zwolle in het historische landschap van de Agnietenberg, inclusief luxe keukeninrichting, inpandig zwembad en riante sauna. En nog zoveel meer, maar dat mag ook wel voor deze prijs, toch?

Holtenbroekerdijk 60

Als klap op de vuurpijl het duurste huis dat te koop staat in Zwolle: een waar paleis aan de Holtenbroekerdijk voor € 3.500.000 k.k. Deze woning heeft alles wat je nodig hebt (of wat je niet nodig hebt, maar goed), namelijk een thuisbios, een zwembad, een Turks stoombad, een dakterras met jacuzzi en doe dan ook nog maar een sauna voor vier personen. Wauw…

restobar

9 x de beste restaurants in Zwolle volgens Iens

De buurvrouw zegt dit, indebuurt Zwolle zegt dat… Maar wat zegt restaurantsite Iens op basis van een...
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.