Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jouw tuin straks de mooiste van Nederland? Zo ontvang jij een gratis tuinschets

Aangeboden door Van Bruggen Adviesgroep Zwolle 30 mei 2019

Bij een nieuw huis hoort een nieuwe tuin! Weet je nog niet zo goed wat je wilt met jouw nieuwe tuin of weet jij juist heel goed wat je wilt, maar vind je het lastig om jouw tuin te ontwerpen? Van Bruggen Adviesgroep denkt met je mee. Plan nu een adviesgesprek in over het afsluiten van jouw hypotheek en krijg een gratis tuinschets.

De zomer is in aantocht. Wat is nu lekkerder dan te genieten van het zonnetje in jouw droomtuin… Huizenkopers opgelet! Bij het inplannen van een adviesgesprek bij van Bruggen Adviesgroep krijg je nu een gratis tuinschets van tuinontwerper Jacqueline Volker van StyleGardens.

Ontwerp jouw droomtuin

Jacqueline Volker, winnaar van de ‘Tuin van het jaar 2019’, is dé tuingoeroe van Nederland. Zij weet precies welke materialen je het beste kunt gebruiken en welke keuzes het beste passen bij jouw woonwensen. Het type woning en jouw gezinssituatie, maar ook de de omgeving waar je woont spelen hier een grote rol in.  Staat jouw perfecte tuin vol groen of kies je voor een stadstuin met comfortabele zitjes. Wil je een vijver vol vissen of heb je een huis met dakterras wat wel wat opfleuring kan gebruiken. Jacqueline gaat voor je aan de slag en visualiseert jouw droomtuin in een gedetailleerde tuinschets.

Hieronder zie je een voorbeeld van een prachtig tuinontwerp van Jacqueline Volker. Deze Zwolse stadstuin sleepte de meeste stemmen in de wacht tijdens de prestigieuze landelijke Tuin van het Jaar 2019-competitie.

Tuin-van-het-jaar-Ed-Bijker-Jacqueline-Volker2
Foto | Frans de Jong

Gratis tuinschets

Of je nu een nieuwbouwwoning heb gekocht of een huis hebt gekocht waarvan de tuin niet helemaal naar jouw smaak is aangelegd. Een nieuwe tuin aanleggen is niet goedkoop! Wist je al dat je jouw tuin kunt meefinancieren met jouw hypotheek? Financieel adviseur Rémon Knikker kan je hier alles over vertellen. Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek bij van Bruggen Adviesgroep en ontvang een gratis tuinschets. Net een nieuw huis gekocht? Je hebt nog tot 15 juni 2019 om een gesprek in te plannen bij van Bruggen.

Ontvang een gratis tuinschets bij jouw hypotheek!

Een nieuw huis met de tuin van het jaar? Maak gebruik van deze unieke actie bij van Bruggen Adviesgr...

Meer over Van Bruggen Adviesgroep Zwolle ontdekken?

Van Bruggen Adviesgroep Zwolle dienstverlening

Gesloten08:30 - 17:30

Molenweg 242, Zwolle

Bekijk meer:dienstverlening

adv.