Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Miranda verhuurt via Okko haar huizen: ‘Het bleek de perfecte oplossing!’

Aangeboden door HouseHunting Zwolle 12 oktober 2020

Wil je jouw huis (tijdelijk) verhuren? Dan wil je niet te lang bezig zijn met het vinden van een huurder en de administratieve rompslomp die daarbij komt kijken. De Zwolse Miranda kwam in contact met Okko Veen van HouseHunting Zwolle. Hij regelt de verhuur van de woningen die ze samen met haar man verhuurd in het centrum van Zwolle. ”Het bleek de perfecte oplossing!”

”Het begon allemaal in Stadshagen”, vertelt Miranda. ”We hadden een ander huis gekocht en wilden onze oude woning gaan verkopen.” Het stel kwam via-via in contact met Okko van HouseHunting Zwolle. ”Hij zei eigenlijk meteen: waarom ga je het huis niet verhuren? Daar hadden we nog helemaal niet over nagedacht, maar het bleek een goede zet.”

Tijdelijke verhuur

Okko bracht het stel in contact met iemand die op zoek was naar een tijdelijke woning.”Het was wel spannend, vooral omdat we er zo lang hadden gewoond. We wilden dat de juiste persoon erin kwam. Okko begreep dat en was erg betrokken bij de screening. Dat voelde vertrouwd.”

Toen ging het balletje rollen. Miranda en haar man hebben inmiddels vier panden in en rondom het centrum van Zwolle die ze verhuren. ”We hebben er de middelen voor en het is zo leuk om te investeren in mooie woningen. Zwolle heeft er een boel!”

2Zwolle

In 2020 werd het echtpaar trotse eigenaar van een prachtig pand aan het Aplein in Zwolle. Het appartement op de benedenverdieping, compleet met keuken en badkamer, is vanaf nu in de weekenden te huur. Op 2Zwolle.nl lees je er alles over.

”Wat bijzonder is aan het Aplein is het dorps karakter. Je zit midden in het centrum van Zwolle en kunt toch van de rust genieten. We vinden het zo’n mooi pand, dat we besloten hebben zelf doordeweeks de benedenverdieping te betrekken. Vanaf vrijdag is de woning te huur als Bed & Breakfast. Het appartement op de bovenverdieping verhuren we permanent.”

Lees verder onder de foto.

Het rode hoekpand aan het Aplein -Foto | Househunting Zwolle

Verhuren zonder zorgen

En daar kwamen de services van HouseHunting Zwolle weer goed van pas. ”We vinden het een leuk project om een woning klaar te maken voor de verhuur, maar worden minder vrolijk van de administratie die bij de verhuur komt kijken. Wel de lusten, niet de lasten, zeg maar”, lacht Miranda. ”Okko regelt het beheer, de huurafhandeling en lost eventuele problemen op met de huurders. We hebben echt het gevoel ontzorgd te worden en weten zeker dat alles goed geregeld wordt.”

”Het contact is heel prettig. Als er iets is, bel ik Okko en gaat hij er gelijk mee aan de slag. Hij is duidelijk en houdt ons goed op de hoogte. We hebben niets te klagen zo!”

Househunting Zwolle

Wil jij jouw woning verhuren? Okko helpt je graag met het vinden van de juiste huurder en verzorgt eventueel ook het beheer van jouw woning. Snel en eenvoudig, zorgeloos verhuren! Ben je op zoek naar een huurwoning in (omgeving) Zwolle? Kijk dan op de website voor het actuele aanbod van HouseHunting Zwolle. Van kamer tot eengezinswoning, van appartement tot villa. In alle prijsklassen, voor ieder wat wils.

Meer weten? Maak een afspraak of schrijf je in via de website en deze enthousiaste makelaar gaat voor je aan de slag!

Lees ook:

Zo voorkwam Okko zijn midlife crisis: ‘Ik had al een mooie motor, dan maar een andere baan!’

Bye bye midlife crisis! Toen Okko geen plezier meer in zijn werk had, ging hij niet bij de pakken ne...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door HouseHunting Zwolle. Meer over HouseHunting Zwolle ontdekken?

HouseHunting Zwolle makelaars

Vandaag gesloten

Bekijk meer:makelaars

adv.