Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mat-zwart is het nieuwe zwart: 5 x nieuwe keukentrends

Aangeboden door Satink Keukens 28 oktober 2020

Heb je een nieuw huis gekocht of kan jouw keuken wel een make-over gebruiken? Misschien geven de keukentrends van 2021 je wat inspiratie. Welke stijlen en kleuren gaan we volgend jaar zien in keukenland? Hoe kan jij deze trends verwerken in jouw nieuwe keuken? Dinand Plekkenpol van Satink Keukens kan er alles over vertellen.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Mat-zwart is het nieuwe zwart

Satink Keukens
Foto door Satink Keukens

De zwarte keuken wordt steeds populairder, las je vorig jaar al op indebuurt. ”Komend jaar zien we een variatie op deze trend: de mat-zwarte keuken”, vertelt filiaalmanager Dinand. ”De matte look geeft je keuken een luxe uitstraling. Zo’n mat-zwarte keuken past bij een modern en industrieel interieur.”

Eyecatchers in de keuken

Satink Keukens
Satink Keukens

”Een andere trend die we in 2021 gaan zien: eyecatchers in de keuken”, vertelt Dinand. ”Denk bijvoorbeeld aan een marmeren werkblad. Hiermee geef je het interieur een elegante touch, terwijl de structuur van het materiaal heel natuurlijk oogt.”

Maar er zijn meer eyecatchers die jouw keuken naar een hoger niveau brengen. Zo’n zwarte wandafzuigkap steelt echt de show! En wat dacht je van een koperen of gouden kraan in combinatie met een zwarte spoelbak?

Keukenstijl: frosty softness

Een andere nieuwe stijl die je dit jaar gaat zien is de ‘Frosty Softness’-keukenstijl. ”In de Frosty Softness-keukenstijl worden verschillende, vooral harde, materialen met elkaar gemixt. Het geheel oogt kunstzinnig en creatief”, aldus Dinand. ”Ronde vormen en vloeiende lijnen geven de keuken een zachte uitstraling.”

Keukenstijl: rural chic

Heel anders, maar supermooi: de ‘Rural Chic’-trend. Dinand legt het uit: ”Opvallende elementen met strakke architectonische lijnen voeren de boventoon bij deze stijl. Rural chic is een mix van de landelijke en industriële keuken. Er worden voornamelijk buitenmaterialen zoals hout, steen, staal en marmer gebruikt.”

Slimme keukenapparatuur

Satink Keukens
Foto door Satink Keukens

Wat we volgens de keukenexpert ook meer gaan zien is slimme keukenapparatuur. ”Apparaten worden tegenwoordig steeds slimmer. Denk bijvoorbeeld aan geïntegreerde afzuiging in de inductiekookplaat. En wat dacht je van een 3-in-1-oven die kan bakken, stomen en je maaltijd in een handomdraai opwarmt. Of een koffiemachine waarmee je vanuit bed een kopje koffie zet.” Klinkt als een droom, of niet?

Kies jouw droomkeuken

Wil je de nieuwste keukentrends in het echt zien? Laat je inspireren in de showroom van Satink Keukens. De keukenwinkel heeft koopzondag op 1 november van 12.00 tot 17.00 uur. De ervaren keukenadviseurs denken graag met je mee. Wil je liever eerst online wat inspiratie opdoen? Bekijk dan de inspiratiepagina’s op onze website.

Tijdens het showroombezoek en ook tijdens levering en montage van keukens houden de medewerkers van Satink zich aan de richtlijnen van het RIVM. Dit houdt onder andere in dat ze geen handen schudden en gepaste afstand houden. Ben je verkouden, moet je hoesten of heb je koorts hoger dan 38 graden? Blijf dan thuis en verzet de afspraak. Hier lees je meer over de maatregelen die Satink treft. 

Lees ook:

satink keukens

Zwolse keukenwinkel breidt uit met megashowroom: ‘Het wordt de grootste van Europa’

Crisis of niet, bij Satink Keukens in Zwolle is het drukker dan ooit. De geplande uitbreiding komt w...

4 x de beste tips als je (voor het eerst) een keuken gaat kopen

Je hebt je eerste huis gekocht en daar komt van alles bij kijken. Wat dacht je bijvoorbeeld van het ...

Trend alert! Gezonder koken in deze ‘groene’ keukens

Duurzaamheid is helemaal hip in keukenland. Bij Satink Keukens weten ze er alles vanaf: van gerecycl...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Satink Keukens. Meer over Satink Keukens ontdekken?

Satink Keukens klusbedrijven

Gesloten09:30 - 17:00

Huub van Doornestraat 4, Zwolle

Bekijk meer:klusbedrijven
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.