Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Make-over-tijd! Zo ziet je huis er wél tof uit

Aangeboden door Multipox Kunststof Vloeren 1 april 2020

Mocht je door al dat thuiszitten uitgekeken zijn op je interieur, dan hebben wij de oplossing. Met dit product geef jij jouw huis moeiteloos een complete make-over. ”Het enige wat je zelf hoeft te doen is een mooie kleur uitkiezen”, vertelt Remco Meiberg van Multipox Kunststof Vloeren.

”Leef-Beton is een duurzaam, waterdicht en cementgebonden product. De betonverf wordt niet gemengd met water, maar met een speciale hars waardoor het sterk en flexibel wordt”, vertelt Remco.

‘Betonlook’

Leef-Beton is geschikt voor elke ondergrond, zoals wanden, vloeren, meubels, trappen in woningen en bedrijfsruimtes. Perfect om jouw keuken, woonkamer, badkamer of toilet een frisse uitstraling te geven. De ‘betonlook’ is nu helemaal hip, bekijk deze toffe woningen maar eens:

Beeld | Multipox via Leef-beton.nl
Beeld | Multipox
Beeld | Multipox via Leef-beton.nl
Beeld | Multipox
Beeld | Multipox via Leef-beton.nl

Voordelen

Een grootschalige verbouwing is niet nodig! Leef-Beton kan gewoon aangebracht worden op de huidige vloer en ook over tegels en vloerverwarming. Je hoeft zelf niet aan de slag en hoeft er zelfs de deur niet voor uit. De medewerkers van Multipox komen bij je langs en hebben dat klusje in no-time geklaard! ”Het enige wat je zelf hoeft te doen is een kleur te kiezen!” Leef-Beton is beschikbaar in zestien standaardkleuren, waaronder verschillende grijs- en aardetinten.

Nog een voordeel van Leef-Beton is dat het gemakkelijk schoon te maken is en lang mooi blijft. Het product is namelijk slijtvast, schimmelvrij en naadloos (geen zorgen om vuil in kieren en voegen dus). De medewerkers van Multipox weten precies welke producten je kunt gebruiken om jouw wand of vloer goed te onderhouden.

Beeld | Multipox via Leef-beton.nl

Afspraak maken

Benieuwd hoe Leef-Beton er in het echt uitziet? Dat kan! De showroom is momenteel gesloten voor groot publiek, maar is op afspraak te bezoeken. Ook kun je een brochure aanvragen via de website. Ben jij er al uit? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak.

*Multipox Kunststof Vloeren werkt volgens de laatste maatregelen van het RIVM. De medewerkers zullen altijd anderhalve meter afstand houden en hygiënische maatregelen treffen om veilig en verantwoord te kunnen werken. 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Multipox Kunststof Vloeren. Meer over Multipox Kunststof Vloeren ontdekken?

Multipox Kunststof Vloeren klusbedrijven

Voltastraat 27A, Zwolle

Bekijk meer:klusbedrijven

adv.