Lekker warm: 5 x Zwolse woningen met een open haard 🔥

Door Mandy Veenstra 14 november 2017

Het wordt steeds kouder, druileriger en donkerder buiten. Wat is er dan fijner dan ’s avonds de open haard aan te maken en weg te kruipen in de bank met je lief, kind of kat én een grote kop thee? Wij zetten de leukste woningen met een open haard in Zwolle voor je op een rij. 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Modern vuurtje

modern-vuurtje-brederostraat
Foto: Funda

Niet iedereen kiest voor een ouderwetse openhaard met knisperend hout en een luie stoel ervoor. Dit moderne jaren dertig huis heeft een strakke open haard die past bij het frisse interieur. Deze knapperd aan de Brederostraat in de Wipstrik is voor € 365.000 k.k. van jou. Bekijk hier hoe de rest van het huis eruit ziet.

Warm hoekje

warm-hoekje-brink
Foto: Funda

De open haard zit weggewerkt in een hoek in deze langwerpige woonruimte, wat het makkelijker maakt om in te richten. Alsnog best een fijn plekje om de winter door te brengen. Voor € 350.000 is het huisje aan de Brink, op loopafstand van de binnenstad, van jou. Bekijk hier de andere kamers.

Opknappertje

klimopstraat-zwolle
Foto: Funda

Bij deze open haard moet je de gezellige meubels even bij denken, dit huis aan de Klimopstraat in Assendorp is namelijk een opknappertje, daarom kost het ‘maar’ € 155.000. Maar je kunt er best iets moois van maken. Kijk maar naar de foto’s van hoe het eruit zou kunnen zien na een opknapbeurt.

Wat een grote!

grote-open-haard-ter-pelkwijkpark
Foto: Funda

Dit sfeervolle woonhuis in de Zwolse binnenstad heeft een open haard waarvan je zeker weet dat je het niet koud gaat krijgen in de winter. Wat een joekel! Naast deze grote open haard, heb je een tuin, een te gek geel huis van de buitenkant en zit je op loopafstand van de Zwolse binnenstad. Voor € 598.000 k.k. is dit warme huisje aan de Ter Pelkwijkpark van jou. Bekijk hier de rest van de foto’s.

Tikkeltje ouderwets

ouderwets-meidoornlaan-berkum
Foto: Funda

Dit huis is misschien een tikkeltje ouderwets en heeft hier en daar een hip likje verf nodig, maar als het af is, weet je niet wat je ziet! Daarnaast heb je een vrijstaande woning, een eigen parkeerplaats en een prachtige open haard die een echte eyecatcher in de woonkamer is. Voor € 349.000 k.k. is woning aan de Meidoornlaan in de woonwijk Berkum van jou. Bekijk hier het hele huis. 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen