Kop van Hoog: een virtuele sneak peek in dit gloednieuwe penthouse

Door Hilke Vos 6 december 2018

Lekker dichtbij het centrum in Zwolle wonen, plus een fijn uitzicht over de gracht. Kan straks allemaal, want op de plek van de oude Leen Bakker aan de Pannekoekendijk wordt momenteel gebouwd aan het appartementencomplex Kop van Hoog. Inclusief twee best wel luxe penthouses, die je nu alvast virtueel kunt bekijken.

Kop van Hoog is één van de laatste nieuwbouwprojecten in de Kamperpoort en bestaat uit 39 appartementen in verschillende prijsklassen en indelingen. Er zijn nog drie beschikbare appartementen, de rest is verkocht. Naast de 39 koopappartementen komen er trouwens ook nog 41 huurwoningen in het complex.

Kop van Hoog (1)
Kop van Hoog, met bovenin de Toren de twee luxe penthouses.

Virtual reality tour

Crème de la crème zijn de twee penthouses in de robuuste Toren (onderdeel Kop van Hoog), straks een markant herkenningspunt in de stad. De luxe stulpjes hebben een leefruimte van respectievelijk 177 en 193 vierkante meter; het neusje van de zalm dus!  Mocht je interesse hebben: helaas pindakaas, de twee woningen zijn verkocht. Toch kun je alvast gluren dankzij deze vette virtual reality tour. Enjoy!

Lees ook:

Zo ziet Zwolle er over 5 jaar – waarschijnlijk – uit

Zwolle groeit en dat blijft nog wel een tijdje zo. Al die 'extra' mensen moeten toch ergens wonen, s...

adv.