Joep: ‘De hars stroomt door onze aderen, zeggen we wel eens’

Aangeboden door Parketwerk Hattem 11 april 2019

Iedereen met een houten vloer kent het wel, na loop van tijd wordt de vloer dof, komen er beschadigingen in het parket en ziet de vloer er vaak niet meer zo mooi uit. Joep van Parketwerk Hattem heeft hier de oplossing voor. 

”Een jong bedrijf met meer dan 60 jaar ervaring”

Joep van Apeldoorn is eigenaar van Parketwerk Hattem. De familie van Apeldoorn werkt al sinds 1958 lang met hout.”De hars stroomt door onze aderen, zeggen we wel eens,” vertelt eigenaar Joep. De ambacht van het hout zit al generaties in onze familie. Mijn opa maakte houten schalen en kralen. Hieruit ontstond Houtwerk Hattem, een keuken- en meubelmakerij, dit bedrijf is inmiddels in handen van mijn ouders. Mijn oom is veertig jaar geleden begonnen met het produceren van vloeren in de schaverij. Het hout worden door ons persoonlijk geselecteerd en in de schaverij verwerkt tot mooie planken.

Het is een echt familiebedrijf en dat merk je. De gemoedelijke sfeer in de schaverij en in de showroom waar je zelf een vloer kunt kiezen, spreekt voor zich.”Wij bieden exclusieve vloeren voor iedereen,” benadrukt Joep. Het bedrijf werkt samen met Houtwerk Hattem, ze weten dus precies waar het hout vandaan komt. De vloeren van hardhout, eikenhout, loofhout of naaldhout worden geschaafd achter de showroom en het kantoor van eigenaar Joep. Mocht jouw voorkeur niet in de showroom aanwezig zijn, dan wordt er een model op maat gemaakt. ”Geen wens is te gek!”, aldus Joep.

parketwerk hattem
Foto | Parketwerk Hattem

Vakmanschap, duurzaamheid en een lage prijs voor een hoge kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Parketwerk Hattem. Naast het leggen en aanhelen van vloeren, renoveren en onderhouden de mannen van Parketwerk Hattem ook houten parketvloeren. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in traprenovatie. En hoe tof: komende weken hebben ze een mooi aanbieding, dus lees gauw verder!

Make-over

De lente is de perfecte tijd om jouw vloer te laten behandelen. Het is (vaak) lekker weer, waardoor je het interieur handig even naar buiten kunt verplaatsen. Parketwerk Hattem is specialist in houten vloeren. De komende weken hebben ze een speciale aanbieding waardoor jij jouw parket goedkoop een make-over geeft.

Vertoont jouw vloer slijtplekken of scheuren of ziet het parket er dof uit? Je kunt het parket zelf gaan schuren. De meeste mensen hebben hier alleen niet voldoende verstand van, waardoor het resultaat vaak tegen valt. Ook loop je het risico de vloer te beschadigen, wat je natuurlijk wilt voorkomen. Daarnaast kost het schuren van de vloer veel tijd. Dus waarom zou je het zelf doen als een vakman het beter kan?

parketwerk hattem joep
Foto | Parketwerk Hattem

De komende zes weken kun je jouw vloer laten schuren en oliën door Parketwerk Hattem voor € 22,50 per vierkante meter. Maak gelijk een afspraak, dan ziet jouw vloer er binnenkort weer als nieuw uit!

Hieronder lees je alles over de aanbieding.

parketwerk hattem joep

Laat nu je vloer schuren voor €22,50,- per m2

Vertoont jouw parketvloer slijtplekken, putten, krassen of beschadigingen? Dan is het tijd voor een ...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Parketwerk Hattem. Meer over Parketwerk Hattem ontdekken?

Parketwerk Hattem bouwbedrijven

Vandaag gesloten

Netelhorst 11, Hattem

Bekijk meer:bouwbedrijven

adv.