Heer-lijk: 5 x wonen aan het water in Zwolle

Door Hilke Vos 11 oktober 2018

Van de stadsgracht tot de Milligerplas: in Zwolle hebben we héél véél water. Zorgt voor een vakantiegevoel én geeft rust, toch? Anyway, we hebben vijf chille Zwolse stulpjes aan of op het water (die net te koop staan) voor je op een rijtje gezet.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Waterlelie 6

Wonen in een modern huis met een heerlijk rustgevend uitzicht over de Milligerplas, dát wil je gewoon. En dan heb je ook nog eens zeven (!) kamers en een tuin op het zuiden…

Wipstrikpark 19

Dit heerlijke driekamerappartement in het appartementencomplex Havixholt vind je in het fraaie Wipstrikpark. Vooral het uitzicht is tof: één en al groen en water. Zucht…

Rietlandstraat 15

Prachtig vrijstaand herenhuis voorzien van carport en garage gelegen in Stadshagen. En hallo vakantiegevoel: als het lekker weer is plof je neer op het riante terras pal aan het water. Wel bijna een half miljoen euro, maar dan koop je ook flink perceel (292 m2).

Zalkerdijk 51

Nog iets dieper in de buidel tasten en dan koop je deze prachtig woning voor een miljoen euro. Onder architectuur gebouwd, inclusief zes kamers, een dubbele garage, een enorme tuin (met fruitbomen!) én een grote schuur die grenst aan het water. Op en top genieten, toch?

Schuttevaerkade 7

Wonen óp het water zorgt wel voor het ultieme vakantiegevoel, toch? Hoe gaaf is het authentieke woonschip ‘M’n Schoonmoeder’ (ja, echt!) van 26,8 meter lengte met ligplaats in de stadsgracht van Zwolle. Deze varende klipperaak is gebouwd omstreeks 1909 in Dedemsvaart en is voorzien van een Daimler Benz dieselmotor. Technisch gezien werkt alles, maar verder moet je wel flink aan de klus. Ach, Pinterest staat vol toffe ideeën!

Liever wat anders?

Kan ook hoor:

mooiewoning

6 x deze Zwolse woningen onder de 250.000 euro staan pas 5 dagen te koop

Denk jij dat het onmogelijk is om betaalbare huizen te vinden in Zwolle? Wij gingen opzoek voor je e...
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.