Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Egbert is energie-adviseur: ‘Zo bespaar je gemakkelijk honderden euro’s op jouw energierekening’

Aangeboden door DCZ Duurzaam Wonen 18 september 2020

Vraag je je weleens af hoe duurzaam jouw woning is en ben je benieuwd hoeveel geld jij kunt besparen? Egbert Brouwer van DCZ Duurzaam Wonen kan je er alles over vertellen: ”We hebben onderzocht hoe het beste energie kan worden bespaard en/of energie kan worden opgewekt”, vertelt Egbert. ”Tijdens onze online bijeenkomst op 22 september vertellen we hier meer over en geven tips hoe je energie, en dus geld, kunt besparen.” 

DCZ is werkzaam in de gemeente Zwolle, Kampen, Steenwijkerland en Zwartewaterland en richt zich op duurzaam wonen. Een energiezuinige woning is namelijk niet alleen beter voor het milieu, het effect voel je ook in je portemonnee. ”Met een duurzame woning kun je wel tot twintig procent besparen op de energierekening”, vertelt Egbert.

De problemen

Ben je bang dat een duurzame woning een ingewikkeld en kostbaar proces is? Dat valt volgens Egbert erg mee: ”Veel voorkomende problemen zijn kozijnen die niet goed aansluiten, materiaal dat verkeerd is gebruikt bij de bouw van het huis en warmtelekken in de woning. Een slecht geïsoleerde woning kan duizenden euro’s extra stookkosten opleveren.”

No worries, die ‘warmtelekken’ sporen de experts van DCZ zo op met zijn infraroodcamera.” Voor elk probleem is er een oplossing. Soms moet de vloer of de muur zwaarder worden geïsoleerd, een andere keer plaatsen we zonnepanelen. Vaak kunnen de werkzaamheden op korte termijn worden gerealiseerd.”

De voordelen

Wil je aan de slag met de verduurzaming van jouw woning? DCZ komt bij je langs met een eerlijk en duidelijk advies. Je wordt volledig ontzorgd: vanaf de eerste energiescan aan de keukentafel en het uitzoeken van de subsidiemogelijkheden, tot aan het coördineren van de werkzaamheden en het verzorgen van de energielabelverbetering. Bovendien draag jij je steentje bij aan het milieu en investeer je in de toekomst. Jouw woning wordt namelijk meer waard!

Voordat DCZ bij jou langs komt hebben ze zich al volledig verdiept in jouw woning. ”En dankzij onze partners kunnen we bovendien een alles-in-één-oplossing bieden zonder verschillende partijen in te hoeven schakelen”, vertelt Egbert. Handig!

Tekst gaat verder onder de foto

dcz zwolle
Eigen beeld.

Gratis online informatiebijeenkomst

Ook zo benieuwd wat je kunt besparen op jouw energierekening? En aan comfort kunt winnen? Tijdens de online informatiebijeenkomst van DCZ Duurzaam Wonen hoor je binnen een uur welke mogelijkheden er zijn om jouw woning beter te isoleren, efficiënter te verwarmen en bovendien comfortabeler te maken.

Hoewatwaar:
Het webinar vindt plaats op dinsdag 22 september en duurt van 20:00 tot 21:00 uur. Deelname is gratis en vrijblijvend en je hoeft er je huis niet voor uit! Je kunt namelijk gewoon meekijken op je computer, tablet of telefoon. Alle woningeigenaren uit Zwolle zijn van harte welkom om mee te doen. Je kunt je aanmelden via de oranje button. Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een bevestiging op je e-mailadres.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door DCZ Duurzaam Wonen. Meer over DCZ Duurzaam Wonen ontdekken?

DCZ Duurzaam Wonen dienstverlening

Nijstad 21-D , Genemuiden

Bekijk meer:dienstverlening

adv.