Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Een gespreid bedje bij Aximatras: ‘Een bed uitkiezen doe je niet zomaar even’

Aangeboden door Aximatras en le Fèbre 1 december 2017

Wil je met een gerust hart slapen? Ga dan even langs Aximatras in Zwolle, want de Zwolse beddenwinkel heeft een Mega XL Leegverkoop met kortingen tot 70% (holymoly) vanwege nieuwe concepten en een verbouwing!

Wij spraken het Zwolse ondernemersechtpaar Linda en Wim over de frisse nieuwe concepten, de leegverkoop, de verbouwing en hun tweede (luxere) merk le Fèbre.

aximatras-zwolle

Ontzorgen

De nieuwe beddenwinkel opende in 2010 haar deuren aan de George Stephensonstraat. De filosofie is simpel: de speciaalzaak levert goede producten met een goede service en snelle levertijden. Daarnaast bezorgen en installeren ze binnen heel Nederland gratis én natuurlijk – niet geheel onbelangrijk – ‘voor een aantrekkelijke prijs’. “We willen graag het hele plaatje verzorgen voor de mensen, eigenlijk het ontzorgen van onze klanten. Of het nou hier in Zwolle is, in Delfzijl of Hellevoetsluis, we komen overal met onze eigen logistiek en ons team.”

aximatras-zwolle

Voor ieder wat wils

Of je nu op zoek bent naar goedkope matrassen, boxsprings, matrastoppers of dekbedden, bij Aximatras kun je altijd terecht voor een goede nachtrust. En van de prijzen hoef je niet wakker te liggen, nu al helemaal niet met de Mega XL Leegverkoop. De wát?

aximatras-zwolle

Mega XL Leegverkoop

Aximatras heeft dus een Mega XL Leegverkoop en alles moet weg. “We zijn nu zes jaar bezig met Aximatras en zijne enorm gegroeid, vooral online. Hierdoor hebben we een groot logistiek centrum geopend in Wijhe en is er ruimte voor onze nieuwe concepten in Zwolle. Dus alles wat hier staat kunnen we nu in de uitverkoop gooien, zodat we ruimte vrij krijgen. Alle showmodellen zijn bijvoorbeeld voor de helft van prijs, maar ook het merendeel van de matrassen zijn voor de helft en we hebben héél veel koopjes!”

aximatras-zwolle

Nieuwe concepten

Nou zijn wij natuurlijk heel nieuwsgierig naar alle nieuwe concepten. “Het wordt eigenlijk een soort ‘in real life online showroom’ waar je alle modellen kunt bekijken en testen en zowel online als in de winkel kunt bestellen. En we gaan ons voornamelijk specialiseren in ruimtebesparende boxsprings. Het is een moderne boxspring met een praktisch detail: opbergruimte. In de onderbak kun je allerlei spulletjes opbergen en je slaapt ook nog eens goed door het comfortabele pocketveermatras en de luxe topper. Daarnaast introduceren we het concept mix & match. Klanten kunnen de boxspring helemaal zelf samenstellen voor één vaste aantrekkelijke prijs, ongeacht de maat. Alles is mogelijk om te mixen en te matchen.”

aximatras-zwolle

“Maar we gaan ook ons nieuwe merk le Fèbre slaapcomfort uitbreiden met een mooi concept van Norma boxsprings. Met le Fèbre willen we echt naar het comfort toe en is een wat hoger segment dan Aximatras. Le Fèbre staat dan ook voor gericht slaapadvies, persoonlijke aandacht voor de klant, kwalitatief goede producten, snelle levering en nog steeds betaalbaar. Lekker slapen is namelijk voor ieder persoon anders en daar willen wij gehoor aan geven. Waar heeft de klant behoefte aan? Heeft hij of zij fysieke klachten of juist niet? Daar kunnen we met le Fèbre goed op inspelen en advies op maat geven.”

Leuk om te weten

Hou jij van opgeruimd en lekker slapen, en klinkt zo’n ruimtebesparende boxsprings je als muziek in de oren? Dan word je heel blij van deze actie vanaf 1 december van Aximatras in Zwolle. Bekijk de actie snel hier. 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Aximatras en le Fèbre. Meer over Aximatras en le Fèbre ontdekken?

Aximatras en le Fèbre speciaalzaken

Gesloten10:00 - 18:00

George Stephensonstraat 9, Zwolle

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.