Drukte ontvluchten? 7 x rustig wonen aan de rand van Zwolle

Door Pye van der Linde 12 maart 2018

Niet iedereen heeft zin om in het centrum te wonen. Niet iedereen wil in een volkswijk wonen. Sommigen willen lekker buiten de stad kunnen genieten van de ruimte en de natuur. Deze zeven woningen aan de rand van Zwolle staan nu te koop.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Heinoseweg 5

heinoseweg-5
Foto | funda.nl

Deze prachtige rietgedekte villa staat net buiten Zwolle aan de Heinoseweg. De villa is in 1934 gebouwd. Prachtige tuin, prachtig interieur met wel zeven kamers. De woonoppervlakte is 200m² en je krijgt een beste lap met grond: het perceel is 1110m² groot.

In de woonkamer vind je een mooie open haard, de keuken is handgemaakt en heeft bijvoorbeeld een Boretti fornuis, dubble ovens een koelkast met ijsblokjesdispenser. Veel kookplezier!

Watkostdat? Deze prachtige woning staat te koop voor €700.000. Meer informatie en foto’s vind je hier.

Kleine Veerweg 22

kleine-veerweg-22
Foto | funda.nl

Veel mooier ga je het niet krijgen aan de IJsseldijk. Dit huis uit 1932 staat op een kavel van ruim 2300m². Je woont hier vrij met een mooi uitzicht over de uiterwaarden en Hattem, maar toch is Zwolle nog op fietsafstand. Heerlijk rustiek.

In de woonkamer zit een leuke houtkachel en een op maat gemaakte boekenkast. De keuken is eenvoudig met ruimte voor een grote eettafel. Buiten heb je alle ruimte met een groot gazon en eee oprit die groot genoeg is voor meerdere auto’s. Geweldig.

Watkostdat? Je mag de verhuizers bellen als je €649.000 op de bank hebt staan. Meer informatie en foto’s vind je hier.

Holthagen 5

holthagen-5
Foto | funda.nl

Deze enorme kavel van tien hectare met woonboerderij uit 1924 ligt op landgoed Holthagen. De boerderij is in 2011 volledig gerestaureerd en gemoderniseerd. Naast de boerderij staat een nieuwgebouwde woning van ongeveer 130m2, leuk voor een Bed & Breakfast.

De woonboerderij zelf heeft 325m² aan woonoppervlak. De woonkamer en keuken hebben beiden vloerverwarming en van alle gemakken voorzien. Boven zijn er drie slaapkamers en een badkamer. Ruimte heb je in ieder geval genoeg.

Watkostdat? Alles bijelkaar: €1.150.000. Kassa! Meer informatie en foto’s vind je hier.

De Doornweg 7

de-doornweg-7
Foto | funda.nl

Deze woonboerderij uit 1900 is prachtig gerenoveerd en heeft een rieten dak. Prachtige ligging aan de dijk met een wijds landschap rondom. Binnen heb je een woonkamer met hardhouten planken en een houtkachel. In de keuken liggen Franse plavuizen.

Boven zitten drie grote slaapkamers en een badkamer met douche én ligbad. De tuin is groot en ligt rondom het huis, met de hagen en terrassen heb je alle privacy. Ook heb je op de oprit ruimte voor meerdere auto’s.

Watkostdat? De prijs dit aan dit pareltje hangt is €749.000. Meer informatie en foto’s vind hier.

Brinkhoekweg 15

brinkhoekweg-15
Foto | funda.nl

Net buiten Zwolle staat dit prachtige optrekje. Gebouwd in 1876 in het gebied Langeholte, hier zul je alle rust vinden. Handig als je paarden hebt: je krijgt zeven paardenstallen bij dit huis. Ook de autofan kan hier zijn geluk niet op, er is een driedubbele garage en dubbele carport. Totaal zijn er acht kamers en 329m² aan woonoppervlakte. De kavel is groot: ruim 9300m²!

Watkostdat? Voor €1.400.000 is dit prachtpand van jou. Meer informatie en foto’s vind je hier.

De Doornweg 35

de-doornweg-35
Foto | funda.nl

Dit huis staat lekker in de natuur, maar toch ben je snel in de binnenstad als dat nodig is. Gebouwd in 1872, gerenoveerd en gerestyled in 2000. Je woont hier aan de dijk van de Vecht in alle ruimte, het perceel is namelijk dik 3200m² groot. Je krijgt tien kamers, twee complete badkamers en een grote kelder. Sfeervolle woning, van alle gemakken voorzien!

Watkostdat? Dit prachtige plaatje staat te koop voor €1.250.000. Meer informatie en foto’s vind je hier.

Zuthemerweg 2

zuthemerweg-2
Foto | funda.nl

Deze monumentale boerderij ligt op een ruime kavel ongeveer tien minuten rijden van Zwolle. Om de boerderij heen zijn siertuinen, een moestuin en waterpartijen. Je hebt een schitterend uitzicht over de Molenpolder en Zuthemerbroek. De boerderij is door de jaren heen gerenoveerd maar heeft nog veel van de oude uitstraling, zoals de houten gebinten. In totaal heb je 400m² aan woonoppverlak met acht kamers.

Watkostdat? Je mag deze prachtige villa hebben voor €750.000. Meer informatie en foto’s vind je hier.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen