Dit is het duurste huis aan het water dat nu in Zwolle te koop staat

Door Pye van der Linde 15 februari 2018

Voor iedereen die graag aan het water wil wonen: grijp je kans. Dit prachtige landhuis met rieten dak staat op de Hasselterdijk en is werkelijk een genot voor het oog. 

Dit dijkhuis is gebouwd in 2009 en staat op een gigantische kavel van maar liefst 3.245 vierkante meter. Wow! Met een woonoppervlak van praktisch 300 vierkante meter heb je ruimte zat voor al je spulletjes, en met 4 slaapkamers zit er ook nog wel een logeerpartijtje in. Helaas hangt er ook een flink prijskaartje aan: voor dit leuke optrekje mag je €1.200.000 aftikken.

hasselterdijk-duurste-huis
Foto | funda.nl

Wat een ruimte

Gelukkig krijg je wel waar voor je geld. Je krijgt een grand-total van negen kamers, een badkamer met een ligbad én douche en een ruime kelder. De woonkamer is ruim genoeg om een prachtige piano in kwijt te kunnen voor een gezellig huiskamerconcert. De keuken is ook goed van formaat, om al je kookwensen waar te kunnen maken.

hasselterdijk-duurste-huis2
Foto | funda.nl
hasselterdijk-grootste-huis-keuken
Foto | funda.nl

Ook voor de autoliefhebber

Mocht je nu denken, ik ben gek op mijn auto’s, wat moet ik daar dan mee? Geen nood! Natuurlijk heeft een huis als dit een garage – plek voor twee zelfs. Werk je graag in je schuurtje, maar kan dat niet in de winter omdat het te koud is? Hier kan het wel. De garage is namelijk gewoon verwarmd.

hasselterdijk-duurste-huis-garage
Foto | funda.nl

Wil je meer weten? Kijk dan hier. Zit deze prachtige villa net iets boven je budget? Misschien is dit dan wat voor je:

946_2160

Dit is het goedkoopste huis dat nu te koop staat in Zwolle

Het is nog steeds gekkenhuis (ha-ha) op de Zwolle huizenmarkt. Toch hebben wij aan de Beethovenlaan ...

Meer over

Wonen