Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze Zwolse makelaar krijgt fantastische reviews: ‘De inzet was van begin tot eind 200 procent!’

Aangeboden door Voerman Greve Makelaardij 12 november 2019

Een betrouwbare makelaar in Zwolle vinden is een hele klus. Daarom zijn websites als Funda zo fijn: je ziet direct hoe tevreden de klanten van de makelaar zijn. Bij Voerman Greve Makelaardij zit dat wel goed. Zij scoren een dikke 9 op Funda als het gaat om verkoop en een 9,5 als het gaat om aankoop van een huis. Een greep uit de enthousiaste recensies:

‘Ons huis was binnen twee weken verkocht!’ (9)

We zijn zeer tevreden over Voerman Greve Makelaardij! Deskundig, prettig overleg en duidelijke communicatie. Ons huis was binnen twee weken verkocht! Kortom, een aanbeveling.

-Een Funda gebruiker, Hazelaarlaan 31.

‘De adviezen rondom styling waren erg nuttig’ (10)

Wij hebben Voerman Greve Makelaardij als zeer deskundig en gedreven ervaren. Goede kennis van de markt, duidelijke communicatie, ook de adviezen rondom de styling waren erg nuttig. Kortom, een aanrader.

– Mr. Steenbergen, Prins Bernhardstraat 24.

‘Kennis van de lokale markt’ (9)

Voerman Greve Makelaardij heeft me geholpen met de verkoop van een woning verkregen uit een erfenis. Deskundige begeleiding, soepel proces, vriendelijke medewerkers en kennis van de lokale markt.

-Een Funda gebruiker, Koningin Anna Paulownastraat 18.

Het hele team van Voerman Greve Makelaardij

‘De inzet van de makelaar was vanaf begin tot eind 200 procent!’ (10)

Het contact met de makelaar verliep heel soepel. We konden zowel per mail, per telefoon als via Whatsapp en ook persoonlijk altijd contact maken. Zij gaven deskundig advies m.b.t. de styling van het huis. Omdat ons huis afwijkt van de standaard, vroeg de verkoop hiervan wat meer tijd, maar de inzet van de makelaar was vanaf het begin tot het einde 200 procent!

-Een Funda gebruiker, Alerdinckstraat 10.

‘Fijn kleinschalig makelaarskantoor’ (10)

Fijn kleinschalig makelaarskantoor. Er wordt goed in teamverband gewerkt, meegedacht en ontzorgd. Kennis van de lokale markt is top, mede door jarenlange ervaring. Ondanks het dubbele gevoel ‘ je stekje ‘ te verkopen, verheugen wij ons op de oplevering.

-Een Fundagebruiker, P C Hooftstraat 13.

Maak kennis met de kennis van Voerman Greve Makelaardij

Ga jij binnenkort je huis verkopen? Dan wil je natuurlijk graag weten wat jouw woning waard is. Voerman Greve Makelaardij biedt nu een gratis waardebepaling aan voor Zwollenaren die hun huis verkopen. Hieronder vind je meer informatie:

voorzijde-voerman-greve

Uw huis verkopen? Bel Voerman Greve voor een GRATIS waardebepaling!

Als je binnenkort een huis gaat verkopen wil je natuurlijk graag weten wat jouw woning waard is. Voe...

Meer over Voerman Greve Makelaardij ontdekken?

Voerman Greve Makelaardij makelaars

Gesloten09:00 - 17:00

Luttekestraat 5, Zwolle

Bekijk meer:makelaars

adv.