Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze woonwinkel in Zwolle heeft een nieuwe eigenaar: ‘Mensen weten vaak niet hoe breed ons aanbod is’

Aangeboden door Sanisale Zwolle 27 mei 2020

Op de achtergrond was hij al even aanwezig, maar vanaf 1 juni is Mathijs Wassink officieel de nieuwe eigenaar van Sanisale Zwolle. Ondanks alles geen verkeerd moment om de badkamerspeciaalzaak over te nemen. ”We worden goed gevonden”, aldus de ondernemer.

Voor jezelf beginnen is toch altijd een beetje spannend, maar Mathijs staat te popelen. ”Het is fijn om je eigen keuzes te kunnen maken. Om zelf de vruchten te plukken van de energie die je in je werk steekt.” Na zeven jaar in de Sanisale vestiging in Hoogeveen gewerkt te hebben, maakt hij de overstap naar Zwolle, waar het momenteel drukker is dan ooit.

Wel de lusten, niet de lasten

”Nu verre vakanties geen optie zijn, zien we dat er meer verbouwd wordt in en om het huis. Mensen gaan serieus op zoek naar een nieuwe badkamer.” Je hebt nu misschien iets meer vrije tijd om zelf aan de badkamer te beginnen, maar uitbesteden kan altijd. Hoef jij alleen nog maar te genieten van het eindresultaat!

Tekst gaat verder onder de foto.

”We gaan voor topservice op de hele rit!” Dat betekent: kwaliteit voor de juiste prijs, een persoonlijk advies bij het samenstellen van jouw droombadkamer en geen op problemen achteraf. ”Wij werken samen met de beste monteurs, waar we korte lijnen mee hebben. Zo worden de wensen van de klant gemakkelijk gerealiseerd.”

Matchy-matchy

Wil jij dat je badkamer matcht bij de toilet of de plek waar jij je eten kookt? Kan geregeld worden! Bij Sanisale zijn ze naast sanitair namelijk ook helemaal thuis in tegels. ”Veel keukenleveranciers leveren geen tegels, wij wel. Mensen weten vaak niet hoe breed ons aanbod is. We bieden zowel tegels voor sanitair als voor keukens, woonkamers of voor in de gang.” Good to know!

Tekst gaat verder onder de foto.

Trending

Hoe laat jij jouw badkamer ruimer lijken? Wat zijn de laatste badkamertrends? Bij Sanisale weten ze er alles vanaf! ”Op dit moment zijn de handgebakken tegeltjes erg in en ook visgraat is helemaal trending”, vertelt Mathijs.

Zie jij jezelf al heerlijk badderen in jouw nieuwe badkamer? Op tweede pinksterdag staan de sanitairexperts van Sanisale voor je klaar van 12:00 tot 16:00 uur.

* Tijdens het showroombezoek en ook tijdens levering en montage van badkamers (en keukens) houden de medewerkers van Sanisale zich aan de richtlijnen van het RIVM. Dit houdt onder andere in dat ze geen handen schudden en gepaste afstand houden. Ben je verkouden, moet je hoesten of heb je koorts hoger dan 38 graden? Blijf dan thuis en verzet de afspraak.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Sanisale Zwolle. Meer over Sanisale Zwolle ontdekken?

Sanisale Zwolle

winkelen

Gesloten09:30 - 21:00

George Stephensonstraat 1, Zwolle

Bekijk meer:winkelen

adv.