Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dankzij deze tip heb je ineens veel meer ruimte in de slaapkamer

Aangeboden door Aximatras en le Fèbre 12 juni 2019

Heb je een kleine slaapkamer of neemt de schoenenkast (van je vrouw) de halve ruimte in beslag? Wij hebben de perfecte oplossing! Met een opbergboxspring bespaar je een hoop ruimte én ziet je slaapkamer er altijd netjes opgeruimd uit.

De oplossing voor een kleine slaapkamer

opbergbare boxspring aximatras
Foto | Facebook Aximatras

De meeste vrouwen kennen dit probleem wel: nooit genoeg schoenen maar te weinig ruimte om al die killerheels op te bergen. Een schoenenkast is een optie, of een inloopkast als je de ruimte er voor hebt, maar als je in de (binnen)stad woont heb je meestal niet zoveel ruimte in huis.

Dankzij een opbergboxspring van Aximatras heb je geen kast, of kast van een huis nodig om al die schoenen, kleding of andere spulletjes die normaal in de slaapkamer rondzwerven netjes op te ruimen. Een opbergboxspring bespaart superveel ruimte en zorgt ervoor dat je huis er netjes uitziet. Zo hoef jij nooit meer te struikelen over de schoenen van je vrouw, het speelgoed van de kinderen en kun je die boeken of fitnessgear netjes opbergen.

Uitverkoop opbergboxspring

Foto | Website Aximatras
Foto | Website Aximatras
Foto | Website Aximatras

Hoe werkt dat dan precies? Nou, zo! Deze opbergboxspring: boxspring Varena, heeft twee bakken onder het slaapgedeelte. De bakken zijn te openen via de zijkant of de achterkant van het bed. Hoe handig! Nog mooier, boxspring Varena is nu in de uitverkoop en koop je nu voor 627 euro in plaats van 859 euro. Het bed is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren (antraciet, beige en zwart) en wordt gratis bezorgd en gemonteerd door Aximatras.

Liever een éénpersoons-boxspring, kan gewoon! Ideaal voor in de kinderkamer of voor in een kleine studentenkamer. Kijk maar eens naar deze opbergboxspring, dit bed is nu ook in de sale, namelijk van 649 euro voor 399 euro.

aximatras-zwolle

Shoppen bij Aximatras en le Fèbre: luxe slaapcomfort voor een aantrekkelijke prijs

Met een gerust hart slapen in een comfortabel bed? Bezoek dan vooral speciaalzaak Aximatras in Zwoll...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Aximatras en le Fèbre. Meer over Aximatras en le Fèbre ontdekken?

Aximatras en le Fèbre speciaalzaken

Vandaag gesloten

George Stephensonstraat 9, Zwolle

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.