Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkijken bij deze luxe ingerichte loft in Uptown-Zwolle

Aangeboden door Woonfabriek Zwolle 21 augustus 2019

Stel je eens voor… Een volledig ingerichte loft in Uptown-Zwolle waar je meteen in kunt. Mooier wordt het niet. En jij kunt er nu wonen!

Up-town The Loft

Up-town betekent ruimtelijk wonen met de bruisende binnenstad om de hoek. Heb jij jouw droomhuis gevonden, maar heb je geen om zelf de inrichting te regelen? SIMON Interieur en de Woonfabriek snappen dat…

Beeld | Funda

Deze loft in het voormalige kantoorpand aan de Govert Flinckstraat is al volledig ingericht en het resultaat is supersmaakvol! Alsof dat nog niet genoeg is, is deze loft ook nog eens voorzien van de laatste technische snufjes. Laat je vrienden binnen met je smartphone, bedien apparatuur handig met de ‘alles aan/uit knop’ en dankzij het weerstation is de temperatuur in jouw loft altijd perfect.

Binnenkijken

Een design keuken, een compleet afgewerkte badkamer en een lichte living met openslaande deuren en grote ramen. Alles is op elkaar afgestemd in de loft aan de Govert Flinckstraat 11 g. Ook al woon je in één ruimte, doordat er gebruik is gemaakt van hoge kastenwanden om de loft te verdelen in verschillende delen heb je voor je gevoel nog meer ruimte. Dankzij de kasten op maat heb je bovendien ook nog eens superveel opbergplekken waardoor jouw loft nooit rommelig oogt. Ideaal!

Beeld | Funda
Beeld | Funda
Beeld | Funda

Huren?

Je huurt de loft met oppervlakte van 49 m2 voor 1.590 euro per maand. Deze prachtige woning per direct beschikbaar! Benieuwd geworden? Lees meer over Up-town The Loft op Funda of neem contact op met Woonfabriek Zwolle.

woonfabriek-zwolle

Nieuw in Zwolle: Woonfabriek Zwolle, dé plek voor het nieuwbouwaanbod

Droom jij ook al jaren van een spiksplinternieuw huis in Zwolle, dat je helemaal naar eigen smaak ku...

Meer over Woonfabriek Zwolle ontdekken?

Woonfabriek Zwolle makelaars

Gesloten10:00 - 12:00

Assiesstraat 126, Zwolle

Bekijk meer:makelaars

adv.