9 x Zwolse woningen onder de €200.000

Door Merel Revet 5 december 2018

Het kopen van een woning hoeft niet altijd bakken met geld te kosten. Onze stad heeft een hoop geweldige huizen, die voor een hele fijne prijs te koop staan. Echt waar! Kijk maar eens naar dit lijstje van Zwolse woningen die €200.000 of minder kosten. 

<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

Telemannstraat 125

Dit knusse appartement met drie slaapkamers in Holtenbroek heeft een prachtig vrij uitzicht. Vanuit de woning kijk je uit op een grasveldje met een aantal bomen. In het najaar kun je hier genieten van prachtige herfstkleuren en in het voorjaar heb je zicht op bloeiende bomen.

Monteverdilaan 125

Dit ruime vierkamerappartement bevindt zich op tien minuten lopen vanaf de binnenstad en op twee minuten rijden vanaf de snelweg. De woning heeft drie slaapkamers en een totale woonoppervlakte van 94 vierkante meter (inclusief balkon).

Amer 60

Het driekamerappartement heeft maar liefst twee balkons en een weids uitzicht. De woning heeft witte muren en lichte vloeren waardoor het veel ruimer lijkt. Aan de overzijde van de straat vind je winkelcentrum Dobbe met meerdere supermarkten.

Molenweg 132 A

In de Zwolse wijk Assendorp ligt deze fijne woning met twee verdiepingen. De woonkamer, keuken en badkamer bevinden zich op de 1e verdieping en de slaapkamer is boven.

Baaksebeek 38

Deze ruime benedenwoning in Aa-landen heeft een tuin op het Zuid-Westen en een eigen berging. De woning heeft een ruime woonkeuken en één slaapkamer, waardoor hij ideaal is voor een alleenstaande of een stel.

Monteverdilaan 111

Vlakbij de stad bevindt zich dit ruime appartement aan de Monteverdilaan. De woning heeft één slaapkamer en een modern ingerichte badkamer met een bad, een wastafel en ruimte voor een wasmachine.

Händellaan 115

Een fraai 2-kamerappartement vlakbij het centrum van Zwolle. Het appartement bevindt zich op een hogere verdieping waardoor je prachtig uitzicht hebt over de stad. Vanuit de woonkamer kun je de Peperbus zien.

Händellaan 13

Deze woning bevindt zich in het appartementencomplex ”Ter Borchveste” aan de rand van Holtenbroek. Het 2-kamerappartement heeft een totale woonoppervlakte van 55 vierkantenmeter.

Beethovenlaan 540

De goedkoopste woning die momenteel te koop staat in Zwolle is dit éénkamerappartement in Holtenbroek. Het appartementje ligt op loopafstand van winkelcentrum Holtenbroek en heeft een woonoppervlakte van 35 vierkantenmeter.

 

<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.