5 x Zwolse huizen voor mensen met een hobby

Door Mandy Veenstra 10 oktober 2017

Help, heeft jouw man een hobby? Wil je verhuizen omdat die vent van jou (of die vrouw, dat kan natuurlijk ook) de hele dag bezig is met zijn levenswerk, zijn project, zijn dingetje? Deze huizen zorgen dat je geen kind meer aan hem (of haar) hebt.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Voor de (moes)tuinierder

frankhuisweg-zwolle
Foto: Funda

Aan de Frankhuisweg vind je dit toffe huis met een megatuin op het zuiden en meerdere vijvers. Hier kun je gerust je volkstuintje beginnen en nog genoeg ruimte overhouden voor een loungeplek. Voor € 450.000 k.k. is het huis van jou.

Voor de historicus

thorbeckegracht-zwolle
Foto: Funda

Ben jij dol op de historie van Zwolle? Dan is ‘Het Leyden Weert’ jouw droomhuis. Hier heeft vroeger de opa van ‘Thorbecke’ gewoond, die zelf in het naastgelegen huis woonde. Er zijn veel authentieke elementen terug te vinden, zoals de gezellige schouwen. Je kunt gewoon een heuse Zwolse speurtocht in dit huis houden en voor € 485.000 k.k. is het huis van jou.

Voor de winkelier

hoogstraat-zwolle
Foto: Funda

Een herenhuis dat voor 1906 is gebouwd en eventueel plek heeft voor een winkelruimte aan de voorkant. Dus, loop jij al een tijdje met het idee om een winkel of misschien wel een atelier te beginnen? Dan is dit dé kans om je werk lekker dicht bij huis te krijgen. Voor € 399.500 k.k. is het huis van jou.

Voor de zonaanbidder

soerensebeek-zwolle
Foto: Funda

Nee, niet een huis met een terras op het zuiden en een heerlijk zwembad, maar een met zonnepanelen. Als besparen je hobby is en je wilt beginnen met de energierekening. En als je nog meer wilt besparen, de woning heeft ook een eigen praktijkruimte. Kun je lekker wat bijklussen. Voor € 339.000 k.k. is het huis van jou.

Voor de klusser

kerkstraat-zwolle
Foto: Funda

Wie geeft dit prachtige huis uit 1844 weer een mooi interieurtje? Voor € 379.000 k.k. is het huis van jou.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶