5 x schipper van je eigen Zwolse woonboot

Door Mandy Veenstra 11 september 2017

Altijd al op een woonboot willen wonen in Zwolle? Het is de droom van ieder kind, maar stiekem ook van iedere volwassene. Aye matey! Daarom hebben we een fijn lijstje gemaakt met vijf woonboten die nu te koop staan in Zwolle.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Niet één, maar twee

burgemeestervanroijensingel
Foto: Funda

Niet één, maar 2 varende woonschepen in de Zwolse stadsgracht. Deze plaatjes liggen midden in de historische binnenstad aan de Burgemeester van Royensingel, tegenover park Eekhout. Er zijn nog maar enkele woonschepen in de Zwolse grachten die ook nog zelfstandig kunnen varen en met deze twee kun je dat gewoon kosteloos in het zomerseizoen doen.

Voor € 285.000 v.o.n. ben jij in een klap de kapitein van twee boten. 

Woonark Hercules

almeloos_kanaal_zwolle
Foto: Jaap.nl

Een supermoderne woonark met een massief eiken vloer en een houtkachel (hoe cosy?!). En het leuke aan deze woonark is, is dat het dicht bij het centrum (Almeloos Kanaal) ligt en het mogelijk is de buitenruimte uit te bereiden met een groot terras.

Voor  € 350.000,- zit jij heerlijk bij deze warme houtkachel of met een fleecedekentje op je terras een wijntje te nippen. 

Helemaal verbouwd

woonboot-friesewal-zwolle
Foto: Koopwoningen.nl

En we hebben een woonboot, hij ligt aan de Ams.. ehm Friesewal. Dit is niet zomaar een boot, de Albatros is helemaal luxe verbouwd. Hij is ook nog eens gemotoriseerd. Dat wordt genieten in Zwolle en misschien wel de wereld rondvaren in je woonbootje.

Voor € 135.000 v.o.n. sta jij als nieuwe schipper van de Albatros aan het stuur. 

Water en weiland

woonark
Foto: Funda

Alle comfort van een woonhuis, het gevoel van vrijheid met uitzicht over water en een weiland én in de buurt van de stad. Wat wil je nog mee?!

Voor € 289.000 k.k. woon je in deze heerlijke ark aan de Boerendanserdijk 2R.

Hip bootje

woonboot-zwolle
Foto: Funda

Op een van de mooiste plekjes van Zwolle, aan het Groot Weezenland, ligt deze fraaie tjalk ‘De Zaak’. En de inrichting is één en al prachtigheid en heel erg hip. Alleen daarom wil je er al wonen.

Voor € 289.000 k.k. woon jij in deze hipster boot.

Monumentaal opknappertje

woonbootzwolle
Foto: Funda

Woonboot ‘NOOITGEDACHT’ laat ons Kapitein Haak-hartje sneller kloppen. Woonboot ‘NOOITGEDACHT’ is een authentieke klipperaak uit 1909 en ligt in het centrum op een vaste ligplaats. En ze staat ook nog eens ingeschreven in het Nationaal Register Varende Monumenten.

Voor € 139.500 k.k. ben jij de nieuwe Kapitein Haak van woonboot ‘NOOITGEDACHT’.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶
Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Reactie