Leuk wonen: 3 x nieuwbouwprojecten in Zwolle

Aangeboden door Rodenburg Makelaars Zwolle 8 maart 2018

Zwolle timmert aan de weg en je bent vast al veel bouwputten tegen gekomen in ons stadje. Hier een voorproefje van hoe sommige nieuwbouwprojecten van de Woonfabriek Zwolle er straks uit gaan zien. En goed nieuws: sommige kavels staan al in de verkoop. 

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Breecamp Oost

breecamp woonfabriek
Foto | Breecamp Oost

Op de grens tussen Stadshagen en de Mastenbroekerpolder ligt Breecamp. Hier vind je straks twaalf herenhuizen met 170 vierkante meter aan woonoppervlakte. Hartstikke modern, want ze zijn energiezuinig én gasloos. De stulpjes zijn gelegen op het westen, dus dat betekent lekker veel zon in de middag en avond.

Nog eventjes wachten met inschrijven, want de kavels zijn nog niet in de verkoop. Op de hoogte blijven? Schrijf je in via de website of volg het project op Facebook.

Kop van Hoog

Kop van Hoog woonfabriek
Foto | Kop van Hoog

Deze appartementen vanaf  € 245.000 v.o.n. in hartje Zwolle, zijn nét in de verkoop. Waar vroeger de Leen Bakker stond aan de Pannekoekendijk komen straks zowel koop- als huurwoningen. Tachtig in totaal van 69 vierkante meter tot zelfs 183 vierkante meter. Helemaal boven in de torentjes zitten de penthouses met een fantastisch uitzicht over de binnenstad.

Meer informatie over Kop van Hoog vind je hier. Inschrijven kan nog t/m 14 maart.

Stadsvilla’s Eekwal

stadsvilla's eekwal woonfabriek
Foto | Stadsvilla’s Eekwal

Een jacuzzi, sauna, werkkamer, open haard, luxe keuken of extra slaapkamer? Het is allemaal mogelijk in de Stadvilla’s aan de Zwolse gracht. Vier exclusieve grachtenwoningen worden aan de Eekwal gerealiseerd in een vroegere monumentale villa. De villa’s zijn lekker ruim met een woonoppervlakte vanaf 282 (!) vierkante meter en nu te koop vanaf €1.100.000 v.o.n.

Meer informatie over deze Stadsvilla’s? Vind het hier.

Rodenburg Makelaars Zwolle makelaars

Nu open08:30 - 17:30

Aagje Dekenstraat 51 , Zwolle

Bekijk meer:makelaars
<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶