5 x leuke huurwoningen in Zwolle onder de €900,-

Door Melanie Borgman 16 februari 2019

Als je nog geen zin hebt om aan een huis vast te zitten, dan is huren een goed alternatief. In Zwolle zijn er genoeg leuke plekjes waar je voor een fijne prijs een woning kan huren. Wij hebben een aantal leuke huurwoningen in Zwolle voor je op een rij gezet. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Porporastraat 108

Foto | Funda

Wil je wonen in één van de hipste appartementencomplexen van Zwolle? Dit ruime en lichte 2-kamer appartement vindt je op de derde etage en psst.. de woning heeft een schuifpui in de woonkamer die toegang geeft tot het balkon. Heerlijk, toch?

Voor €850,- per maand kan dit appartement aan de Porporastraat 18 van jou zijn!

Nieuwstraat 84A

Foto’s | Funda

Dit leuke appartement met vijf kamers is gelegen in de binnenstad van Zwolle. Dichterbij de stad kan je haast niet wonen!

Voor €850,- per maand woon je hartje Zwolle aan de Nieuwstraat 84A

Wolbertsmate 30

 

Foto | Funda

Wonen aan het water heeft altijd iets extra’s, Deze tussenwoning is gelegen in de wijk Gerenbroek in Zwolle Zuid. en ligt op korte afstand van het winkelcentrum, scholen en het openbaar vervoer. Ideaal!

Voor €795,- per maand (exclusief kosten gas/water/elektra) woon je in dit stulpje aan de Wolbertsmate 30.

Beeldsnijderstraat 85

Foto | Funda

In de jonge en moderne wijk Stadshagen ligt dit gunstige gelegen appartementencomplex. Alle appartementen hebben een berging op de begane grond en een parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder.

Voor €810 per maand (exclusief servicekosten à € 29 /mnd) huur je dit appartement aan de Bildsnijderstraat 85.

Rommestraat 7

Foto | Funda

Dit 3-kamer appartement is gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig complex aan de rand van Zwolle Zuid. Qua omgeving kan je het waarschijnlijk niet beter treffen. Binnen enkele minuten ben je namelijk in het complete winkelcentrum van Zwolle Zuid.

Je woont in dit appartementencomplex aan de Rommestraat 7 voor € 863,- incl. € 63,00 servicekosten (maar exclusief gas, water en elektra) per maand.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.